Află acum prin ce se deosebește o femeie DEȘTEAPTĂ de cea ÎNȚELEAPTĂ

Te întrebi deseori de ce femeile deștepte au mai puțin noroc la bărbați? SIMPLU! Este o mare diferență în a fi deșteaptă și a fi CU ADEVĂRAT O FEMEIE ÎNȚELEAPTĂ care place.

O femeie DEȘTEAPTĂ nu va rata ocazia să- i arate soțului greșeala sa. Capac peste toate, îi va aminti încă mult timp că ea a prevăzut așa ceva și l-a atenționat anterior. O femeie ÎNȚELEAPTĂ va acorda tot sprijinul, suportul, va încuraja și va face face tot posibilul a nu observa greșeala soțului.

O femeie DEȘTEAPTĂ în situații de criză va prelua frâiele conducerii în mânile sale și- și va învăța partenerul  ,,cum trebuie de trăit”. O femeie ÎNȚELEAPTĂ tacticos, ,,pe neobservate” îi va indica bărbatului calea și- l  va susține continuu în intenția sa.

O femeie DEȘTEAPTĂ își va impune copiii să studieze matematica, orice ar fi, pe când cea ÎNȚELEAPTĂ va dezvolta personalități în ei.

Cea DEȘTEAPTĂ la serviciu va face totul ca să fie cea mai bună în toate, fără a comite careva greșeli, prin asta devenind un element îngrijorător pentru ceilalți colegi. Cea ÎNȚELEAPTĂ va crea la locul de lucru o atmosferă amicală și caldă.

Femeia DEȘTEAPTĂ intervine în viața copiilor ei deveniți adulți deja, cu o sumedenie de sfaturi, recomandări …, femeia ÎNȚELEAPTĂ va acorda copiilor săi șansa de a trăi, de a experimenta și își va susține copiii mereu.

Femeia DEȘTEAPTĂ luptă cu influența soacrei pentru a- și impune independența, pe când nora ÎNȚELEAPTĂ va zâmbi, va asculta smerit, va cădea de acord. Într- un final, oricum va face cum vrea doar ea (chic!)

O femeie DEȘTEAPTĂ este idealistă, visează să- i transforme pe toți oamenii din jurul ei în „așa cum vrea ea să fie”. Cea ÎNȚELEAPTĂ ca începe schimbarea de la sine și- i va accepta pe toți ceilalți așa cum sunt ei de fapt.

În fine, femeia care este DEȘTEAPTĂ ține morțiș că fericirea este în dreptate, cea ÎNȚELEAPTĂ trăiește cu convingerea că drept este cel fericit.