Află cum unele obiceiuri ale noastre ne fac SĂRACI

O regulă să fie clară: obiceiurile noastre au impact asupra stării noastre fizice și emoționale. Unele obiceiuri, CU ADEVĂRAT PROASTE, trebuie să le excluzi, pentru că ele te TE VOR ÎMPIEDICA să ai o stare materială bună. AFLĂ care sunt ele și ȘTERGE- LE cât mai repede posibil, ca să nu simți că banii „nu se țin de tine” !!!

1.Prostul obicei de a- ți plânge de milă

Nu- ți jeli soarta, situația și nu- ți deplânge eșecurile. Aceasta este nașterea sărăciei. Să știi, cei ce mereu își plâng soarta, repede pierd compasiunea celorlalți (elementar, obosești să asculți tânguielile cuiva mereu). Așa oameni sunt evitați de prieteni, nu sunt invitați în companii, și deci, pierd șansa de a- și face un cerc de relații care poate să prindă bine.

2.Prostul obicei de a face economii ABSOLUT în toate

Greșit să crezi că acesta este modul perfect pentru a face economii. Tendința pentru o economisire totală nu este un semn al spiritului practic și rezonabil. Ba din contra, este o dovadă că nu poți face o balanță dintre CHELTUIELI și VENITURI. Ca să scapi de acest viciu, încearcă să construiești o balanță de cheltuieli și venituri și pentru început du evidența scrisă a acestora. Plătește pentru un lucru care într- adevăr își merită prețul, cumpără ceea de ce ai nevoie cu adevărat, ce e NECESAR. Plătește pentru serviciile altora, dacă se merită efortul acestora, pentru că și tu vei fi răsplătit pentru serviciile tale. Toate au în viață un ecou, ține minte!

3.Foarte prostul obicei de A EVALUA totul în bani

Numai oamenii „autoprogramați” la sărăcie consideră că FERICIREA este salariul cu zerouri multe, hainele de brand, automobilele scumpe sau casele luxoase. Sociologii explică că la întrebarea „De ce aveți nevoie pentru a vă simți fericit?”, răspund că au nevoie de bani și multe alte lucruri materiale, doar cei săraci. Oamenii cu venituri înalte răspund că dragostea și prietenia sunt fericirea. Deseori cei bogați caracterizează BOGĂȚIA nu printr- un cont masiv în bancă, dar prin capacitatea de a atrage bani, de a organiza un business.

4.Foarte prostul obicei de a panica când se sfârșesc banii

Dacă simți că ți se taie răsuflarea și- ți fuge pământul de sub picioare numai la gândul că ai putea să fii concediat…CLARRRR, ești programat spre SĂRĂCIE! Oamenii de succes privesc totul simplu:AZI SUNT BANI, MÂINE POATE NU. Toate se schimbă ciclic.

5.Prostul obicei de a cheltui mai mult decât câștigi

Te întrebi de ce nu- ți ajung banii, deși lucrezi la două servicii?  E timpul să revezi balanța de cheltuieli și venituri. Cum poți să iei de acolo unde nu s- a pus nimic?

6.Prostul obicei de a face ceea ce nu-ți place

Dacă te duci la serviciu  parcă împinsă cu biciul și fiecare minut de lucru este o povară, dar te motivezi că așa trebuie, atunci SĂ ȘTII: potențial te expui nereușitei și eșecului. DA! Unica soluție: ocupă- te de ceea ce îți aduce satisfacție și realizare de sine. Numai așa vei simți rezultate în viața ta de toate zilele.

7.Extrem de prostul obicei de a te ține departe de rude

Să știi că cei bogați și cu succes au o valoare supremă: FAMILIA și TRADIȚIA. Pentru că în activitatea lor ei s- au convins că crizele pot surveni în orice moment și când pierzi multe, doar familia îți este alături și te susține.

Ai grijă ce OBICEIURI ai și ce PROSTII faci :-))))))))