Animale fenomenale, de existența cărora n-ai știut

   La crearea acestor animale stranii a depus efortul doar mama-natură. Nici un fel de Photoshop sau alte trucuri grafice nu au fost aplicate.

Istoria omenirii cunoaște deja câțiva designeri, sculptori și artiști care s-au distrat creând unele animale fantastice. Spre exemplu: omul de artă Yang Olihok combină într-un mod deosebit fotografiile animalelor și drept rezultat formează noi ciudățenii ale naturii, care putem zice că au apărut pe cale genetică-photoshopată. De asemenea, au fost și oameni care au construit animale noi, din materialele corpurilor mai multor animale existente. Cunoscute cazuri au fost și de construire artificială a unor corpuri de sirene sau extratereștri, dar cazul nostru nu este asemănător.

Deși par a fi ciudate de la sine, animalele ce urmează să vi le prezentăm, și poate că vă gândiți că au pus mâna inginerii genetici la nașterea lor pe această lume, din câte am cercetat noi, vă asigurăm că doar mama-natură a participat la crearea lor (excepție sunt vacile de pluș care au fost create prin dibăcia selecționărilor). La fundurile mărilor, în pădurile Madagascarului și în savanele Africii, locuiesc animale exotice de care e mare posibilitate să nu fi știut până a lectura acest articol.

Vă propunem să priviți aceste 23 de animale care le considerăm cele mai ciudate de pe Pământ, de existența cărora e mare probabilitate să nu fi auzit vreodată oamenii de rând.

Vaca de Pluș (din statul Iowa)

1 2

 

Ai-Ai

3

Grimpoteuthis

4

5

 

Armadillo zână roz (cea mai mică specie)

6

7

 

Lup manșete

8

 

Cerb cu smocuri

9

 

Castor gol

10

 

Mara

11

Delfin Irrawaddy

12 13

 

Gerenuk

14

15

 

Vaca de mare

16

 

Babirusa

17

 

Fossa

18

19

 

Condylura cristata

20

 

Lemur zburător Melanesian

21

 

Duiker zebrat

22

 

Crab yeti

23

 

Superba pasăre-de-paradis

24

25

 

Peștele Picătură

26

27

 

Gigantica Broască țestoasă cu trei picioare

28

 

Jerboa coadă-grasă

29

 

Japonezul Crab-păianjen

30

Mărimea căruia este aproximativ 4 metri.