Bretonul îți poate schimba aspectul – fotografii înainte și după. Idei de tunsori

O ținută potrivită, o manichiură îngrijită și un machiaj frumos sunt elementele esențiale pentru imaginea unei femei. Dar, la fel de importantă este coafura, care etalează aspectul. Când ne dorim schimbări, apelăm la cei mai iscusiți specialiști. Foarte des ni se propun tunsori la modă cu breton. Deci, merită să optați pentru o astfel de coafură?

Cum îți poate schimba aspectul bretonul?

La prima vedere, bretonul pare cel mai obișnuit element. Dar imaginea noastră depinde foarte mult de el. Există o mulțime de opțiuni pentru aranjarea bretonului. 

  • Drept
  • Oblic
  • Grafic
  • Scurt
  • Pe ambele părți
  • Rupt
  • Asimetric

Aceasta nu este lista completă. Odată ce veți apela la un stilist, veți afla multe idei interesante despre breton. Cert este faptul că atunci când ai o imagine de succes, vă simțiți mult mai bine și mai sigure pe voi.

Așadar, pentru ce este necesar bretonul?

– Bretonul deschide mai mult fața și ascunde ridurile;

– Ascunde foarte bine fruntea lată;

– Accentuează fața ovală;

– Scoate în evidență sprâncenele sau invers, le pot ascunde.

Cel mai important moment este faptul că bretonul vă ajută să arătați mai tânără. O coafură bine aleasă reîmprospătează imaginea și vă scoate în evidență cele mai frumoase trăsături.

Tipuri de breton la modă

Drept. Acest tip de breton arată elegant și feminin. Nivelul unui astfel de breton este la nivelul sprâncenelor sau puțin mai mic. Totuși, acest tip nu este potrivit pentru femeile care au fața rotundă sau pătrată.

Oblic. Când vorbim despre acest tip de breton, lungimea părului nu contează. Acestea se potrivesc atât tunsorilor lungi, cât și celor scurte. Dar dacă aveți părul ondulat, atunci alegeți un alt tip.

Grafic. Acest tip de breton este foarte stilat. El poate fi drept, sun formă de arc sau unghi, însă acesta necesită o corecție frecventă.

Asimetric. Acest tip de breton conferă imaginii tale prospețime și stil. El poate fi lung sau scurt și dezvăluie cea mai mare parte a frunții. Acest breton este potrivit pentru tunsorile scurte.

Scurt. Acest breton este foarte capricios și se potrivește fețelor care au trăsături perfecte. Dacă există defecte, bretonul scurt le va scoate în evidență.

Breton pe ambele părți. Acesta se potrivește tuturor formelor feței și adaugă imaginii voastre rafinament și feminitate.

Breton rupt. Acest tip de breton este diferit și vă poate crea o imagine atât fină, cât și extravagantă.

Aceleași tunsori, cu sau fără breton, pot fi diferite. Depinde de stilul și gustul vostru. Deci, gândiți-vă bine atunci când este vorba despre breton și faceți alegerea potrivită.