Ce mănâncă modelele la micul dejun?

Cum sunt dimineţile vedetelor și a top-modelelor de pe coperțile revistei ELLE?

Valentina Zalyaeva

„Deschid ochii și imediat dau play piesei mele preferate. În timp ce mă spăl, planific ziua care abia începe, mă gândesc cum să o trăiesc cât mai productiv. Nu sunt vegetariană, dar dieta mea este în principal cpndtituită din legume, fructe, nuci și grăsimile potrivite (avocado, nucă de cocos și ulei de semințe de in). În fiecare dimineață, înainte de micul dejun, beau aproape un litru de apă cu lămâie. Apoi pregătesc un smoothie de special: banană, măr, pară, o grămadă de pătrunjel, țelină, spanac, semințe de in, puțină apă și amestec totul într-un blender. Încerc să mă evit cafeaua, se deshidratează „.

Angelina Jolie

O lingură de ulei de cocos, o mână de cereale și câteva fructe, care, după cum spune actrița, „o energizează întreaga zi”.

Angelina Jolie pe coperta revistei Elle

Gisele Bündchen

„Toată familia începe ziua, aproximativ la 6 dimineața, cu un pahar de apă caldă amestecat cu suc de lămâie proaspăt stors – astfel începe procesul de digestie. Urmează un suc sănătos din fire de grâu sau un smoothie cu vitamine din fructe organice. După pauză, în timpul celui de-al doilea mic dejun consum fructe, ouă, avocado, pâine fără gluten și ulei de cocos. „

Maria Novoselova

„Dimineața mea trece foarte repede – îmi place să dorm până la limite. Dar când mă ridic, mă spăl cu apă rece. Micul dejun depinde de faptul dacă am o filmare astăzi sau nu. Dacă da, atunci aceasta este versiunea „continentală” la studio: cafea răcoritoare, croissant și suc de portocale. Dacă reușesc să mănânc acasă, atunci beau neapărat ceai verde, imănânc un mango, iaurt grecesc cu miere sau fulgi de ovăz cu afine pe o terasă cu vedere spre casele Parisului.”

Angela Lindvall

„În fiecare dimineață încep cu suc din fire de grâu. Gustul este foarte neobișnuit, dar această băutură este atât de bună pentru corpul meu, încât o pot bea cu o plăcere nesfârșită. Stimulează digestia, ajută la circulația sângelui, detoxifică și fortifică sistemul imunitar. O amestec cu trei morcovi și 5 frunze de coriandru. O beau dimineața, dar și pe tot parcursul zilei, cu 20 de minute înainte de fiecare masă. Îmi place și să meditez dimineața. Mă ajută să îmi ameliorez stresul și să fac micul dejun pentru copii cu o dispoziție excelentă. „

Diana Farkhullina

„De obicei mănânc niște terci, un sandviș cu unt și cașcaval și beau ceai.”

Dar tu, ce mănânci la micul dejun și cum îți menții organismul sănătos?