Ce pot spune palmele tale despre felul cum ești în dragoste

Mânile pot vorbi mult mai mult despre dragoste, decât posesorul lor. Dacă vrei să afli cum ești tu sau cum este partenerul tău în materie de iubire, alătură palmele, identifică linia dragostei și alege varianta de mai jos, care ți se potrivește.

Linii la același nivel

Dacă partenerul tău are liniile dragostei din palme la același nivel, atunci să știi că ai noroc. El are intenții serioase și preferă relații strânse, de lungă durată. Acțiunile sale se bazează pe rațiune și nu este un amator al schimbărilor radicale în viață. Aceasta este o persoană cu o logică sănătoasă și un temperament agreabil, căruia îi pasă ce spun alți oameni.

Linia mânii stîngi, mai jos

Este o persoană care preferă un partener mai în vârstă, fiindcă nici el nu este înțelept, conform anilor. Posesorul unor astfel de palme este bun în arta iubirii, este romantic și nonconformist. Își urmează intuiția, fiindcă aceasta nu obișnuiește să-l ducă în eroare.

Linia mânii stângi, mai sus

Această persoană nu se grăbește să intre într-o relație de durată. Iubirea pentru ea nu este cheia fericirii. Când va veni însă vremea să se oprească, o va face cu cineva mai mic de vârstă și posibil chiar de altă naționalitate. Acesta iubește cu ochii și este foarte încrezător. Este ambițios și independent, nu se teme de greutăți.

Sursa