Cele 5 căi SIMPLISTE pentru a- ți distruge viața

 Viața nu este un scenariu de film unde totul este planificat și prevăzut în detaliu. Orice s- ar întâmpla, rezervă- ți dreptul de a ceda, de a- ți lua un timeout, de a fi TU ÎNSUȚI.

În continuare citește 5 reguli și fă exact opusul lor pentru „A nu- ți distruge viața”

1.ALEGE PERSOANA NEPOTRIVITĂ PENTRU O RELAȚIE

Cu persoana nepotrivită alături niciodată nu vei afla cine ești până la capăt, el/ea nu te va inspira să afli ce îți reușește, ce îți place cu adevărat. Vei pierde încrederea în sine, pentru că nu vei simți sprijin din partea persoanei de alături.

Înarmează- te cu răbdare și fă ceea ce- ți aduce bucurie, iar Dragostea vine când nici nu te-ai dat cu ruj și nici cea mai frumoasă pereche de pantofi nu ți-ai pus…așa, PE NEPUSĂ MASĂ.

2.TRĂIEȘTE ÎN UMBRA TRECUTULUI 

Trecutul a fost și modificat nu mai poate fi. A trăi în trecut înseamnă un PROCES DE AUTODISTRUGERE SIGURĂ. Cât nu ai fi de precaut, de calculat și prognozat, câte lecții de trecut nu ai avea, este acel CEVA DE SUS sau chiar soarta care vor decide viitorul, ba chiar și prezentul tău. În bine sau în rău. Îți place să fii o jertfă a trecutului? Ține-o tot așa!

Dacă nu, luptă cu tine însuți și bucură- te de orice moment, pentru că timpul nu așteaptă…

3.CREEAZĂ- ȚI UN COMPLEX DE INFERIORITATE 

Privește- te în oglindă și gândește că toate femeile lumii sunt frumoase, dar numai TU NU.  Ascultă- ți colegii de facultate și minunează- te de succesul lor și concluzionează: NUMAI TU NU AI NOROC ÎN VIAȚĂ. Azi te vei simți inferior, mâine ratat , poimâine- distrus. Ce ai câștigat? Te autodistrugi doar pentru că nu- ți ajung două lucruri: să te iubești mai presus de orice, și doi: o palmă bună să te trezești la realitate și să te compari doar cu tine însuți, să te minunezi de tine însuți, să ai încredere în tine.
Este demonstrat de psihologi că persoana care se iubește emană această siguranță și celor din jur care îi privesc cu alți ochi. Deci? Foc!

4.Închide inima pe lacăt și scrie un bilet: NU- I NIMENI ACASĂ

Nu spune nimănui despre sentimentele tale, nu vorbi nimănui despre TINE. Nu fi emoțional și naiv. Ei și ce dacă nu-i vei spune că îl/o iubești și vei pierde ocazia de a fi împreună? Vei suferi…Și ce din asta? Principalul fii de piatră.

O persoană care vrea să se simtă fericită va deschide inima și va primi în schimb, dacă va avea parte de decepții, va trage lecții și foloase din experiență proprie. Și va continua să aibă încredere și să iubească. Nu poți primi sentimente dacă nu dai, înțelegi tu oare? Spune, arată, demonstrează sentimentele și nu regreta oricum s-ar întoarce ROATA NOROCULUI.

5.RABDĂ! ȘI IARĂȘI RABDĂ!

Rabdă orice situație la serviciu, rabdă orice și oriunde. O persoană răbdătoare este puternică și deci stăpână de sine.
O persoană stăpână pe sine știe când și unde să fie puternică și mai știe să ia decizii. Și mai știe că în viață trebuie să ai sentimentul de satisfacție personală sau cel puțin SĂ TE SIMȚI CONFORTABIL. Și la lucru, și acasă, și cu prietenii  și și și și…toată viața străduie- te să fii în armonie cu tine, numai așa vei putea da armonie și celorlalți alături…NUMAI ATENT: NU DEVENI EGOIST!!!