Cele mai atractive 13 state unde, cu adevărat, se merită să emigrezi

Dacă ai hotărât să-ți schimbi locul de trai într-o altă țară, să știi că ai toată lumea la picioare. Procedura de imigrare este similară în majoritatea statelor, dar cât de atractivă este țara pentru a te primi așa cum te așteapți sau poate mai bine?.

Noi am realizat un top al țărilor care sunt cele mai bune din diferite puncte de vedere pentru a te muta acolo cu traiul.

Vanuatu

Plusul: Este țara cu cei mai fericiți oameni din lume

Bokissa Private Island Resort

Este o țară mică din Oceanul Pacific care este foarte ospitalieră, în deosebi cu imigranții care au buzunarele pline. Să știi, că raiting-urile mondiale o plasează în vârful topului celor mai fericite țări. Principalele avantaje ale acestei destinații sunt bogățiile și intimitatea.

Confirmarehappyplanetindex

Australia

Plusul: Are un nivel înalt al calității vieții și se menține de multă vreme

Sydney

Există mai multe metode de a imigra în Australia, totuși, pentru tinerii ambițioși cea mai potrivita poate fi migrația profesională. Continentul australian vânează specialiști buni din toată lumea.

Confirmarenumbeoeconomist

Cehia

Plusuri: Stabilitate economică, studii superioare gratuite, apartenența la Uniunea Europeană.

Praha

Poate fi considerat un rai pentru cei care pun accentul pe stabilitate și bunăstare. Este o țară europeană în care se poate de emigrat fără ca să ai prea mulți bani.

Confirmarenationalityindex

SUA

Plus: Cel mai bun sistem de învățământ superior

Capitol Hill Spring

SUA se poate lăuda cu mai mult de 150 de universități de top și cu o economie puternică la nivel mondial. Să obții cetățenia americii este foarte greu, în schimb îți poți încerca norocul cu loteria Green Card, unde șansele sunt destul de reale.

Confirmare: topuniversitiesdvlottery.state

Noua Zeelandă

Plusuri: Este în plină dezvoltare, cu unul dintre cele mai înalte niveluri de securitate

Milford Sound New Zealand.

Pe lângă faptul că bunăstarea e la ea acasă, această țară se evidențiază și prin peisaje extraordinare. Poți ajunge aici prin migrarea profesională sau prin cea de studii. Apropo, după studiile urmate acolo primești o viză pentru un an, timp în care să-ți cauți de lucru.

Confirmarevisionofhumanityprosperity

Republica Dominicană

Plusuri: o climă excepțională și o procedură ușoară de a obține viză de reședință

Cine nu a visat vreodată să trăiască în țara cu vara ce durează întregul an și cu plaje ademenitoare ca în reclame? Aici poți obține în 3-5 ani cetățenia, dacă e să cunoști un pic sistemul, fiindcă procedurile nu sunt foarte birocratice.

Confirmarevisasam

Canada

Plus: Una dintre cele mai impresionante susțineri sociale din partea statului

Canada

Aici există un program migrațional de care nu găsești în alte state. Este unul dintre cele mai dezvoltate state la capitolele: economie, nivel de trai și asistență socială. De asemenea, Canada este și în top 10, după gradul de libertate oferit locuitorilor.

Confirmare:  weforumfreedomhouse

Tailanda

Plusuri: Prețuri mici pentru trai și șomaj minim

Old Grand Palace

Să devii cetățean în acest stat este destul de greu, e posibil, însă, să locuiești aici cu vize de lungă durată. Imobilele sunt destul de ieftine, așa că vei putea să-ți cumperi liber o casă. Iar în ceea ce privește serviciul, la mare căutare sunt profesorii de engleză față de care cerințele nu sunt prea mari, e suficient să cunoști engleza la nivel mediu.

Confirmare: cianumbeovisasam

Israel

Plusuri: Este ușor de imigrat dacă ești de aceeași naționalitate și e una dintre cele mai puternice state ale lumii

Israelul este cu brațele deschise pentru cei care au origini evreiești. Legislația statului prevede dreptul fiecărui evreu de a se stabili acolo. Plus la toate, atât economia, cât și nivelul de trai sunt foarte ridicate.

Confirmarenbnusnews

Singapore

Plusuri: Condiții prielnice pentru inițierea afacerilor, sistem de sănătate avansat

Singapore Skyline.

Este o țară tocmai potrivită pentru cei care vor să înceapă o afacere sau vor s-o dezvolte pe cea existentă. Cel puțin, stabilindu-te acolo flămând nu vei fi, deoarece Singapore este în top 3 mondial, după nivelul securității alimentare.

Confirmare: foodsecurityindexdoingbusinessbloomberg

Argentina

Plusuri: Cerințe minime pentru imigranți și o viață relativ ieftină

O țară cu un colorit deosebit, deși nu foarte bogată. Unica regulă pentru a trăi aici este să demonstrezi că ai un venit lunar stabil.

Confirmare: zagrandokexpatinfodesk

Muntenegru

Plusuri: O piață economică cu ritm alert de dezvoltare și o climă foarte plăcută

Este o oportunitate bună de a rămâne acolo prin migrația profesională. Acest stat cu plaje și peisaje extraordinare îți oferă șansa să te afirmi și în business, iar pentru asta ai nevoie doar de pașaport.

Confirmare: montenegroinsidehonoraryconsul

Spania

Plusuri: Una dintre cele mai frumoase și binevoitoare țări

GRANADA - España.

Cât sunt de atractivi spaniolii… ce ar fi dacă ai obține cetățenia statului prin încheierea căsătoriei cu un cetățean al Spaniei?. Nu pierde oportunitatea să-ți găsești jumătatea anume acolo.

Confirmare vokrugsvetaespanarusa

Sursa