Cum să rămâi frumoasă și la 50 de ani: coafuri elegante pentru femei

O tunsoare potrivită este baza ținutei unei femei, deci trebuie să o alegi foarte atent și să te asiguri că te consulți cu un specialist. Pentru femeile de vârstă medie, coaforii recomandă tunsori care întineresc chipul și oferă eleganță.

1. Pixie

Această opțiune este relevantă pentru toate femeile, fără excepție. Unele evită părul scurt, dar în el se ascunde tot farmecul.

Șuvitele scurte atrag atenția asupra lor și o distrag de la unele nuanțe din aspectul tău care nu-ți plac.

Punctul culminant al acestei tunsori este întotdeauna bretonul oblic. Face imaginea mai dinamică și mai modernă. O pixie este o tunsoare care are nevoie de un stil ușor și destul de casual. Iar dacă adaugi și un machiaj discret, vei fi mereu la înălțime.

2. Breton asimetric

Multe tunsori devin mai interesante tocmai datorită bretonului asimetric.

El face aspectul mai îndrăzneț și îți poate oferi chiar și încredere în sine. .

Bretonul unilateral este o tendință de întinerire la care cu siguranță nu ar trebui să renunți

3. Ceafă ”voluminoasă”

Toată lumea știe că părul se rărește odată cu înaintarea în vârstă, dar această problemă poate fi corectată prin tunderea părului din spate scurt.

Astfel, în timpul coafării, pur și simplu creezi volumul dorit.

Dacă adaugi o culoare la tunsoare folosind mai multe nuanțe potrivite, atunci vei primi o mulțime de complimente.

5. Breton și bob (carre)

Aceste două componente sunt întotdeauna interconectate. Stiliștii spun că bretonul este adevărata întruchipare a îndrăznealei și a libertății.

Un breton va completa perfect bob-ul clasic, vei vedea. În plus, acest stil se potrivește tuturor femeilor.

Cel mai important lucru este să alegi lungimea și forma potrivită a bretonului, astfel vei obține o mulțime de opțiuni pentru aranjare, iar imaginea va arăta mult mai proaspătă și mai lejeră.

Asigură-te că încercai ceva nou. Vei descoperi că o coafură îți poate schimba starea de spirit. Alege soluția perfectă pentru tine și mergi la salon!