Cum ar arăta principalele vedete de la Hollywood, dacă ar adăuga câte 20 de kg?

Să fii actor, nu-i deloc ușor. Trebuie să te menții în formă în continuu, decât dacă contractele cu marii producători de cinema nu-ți cer inversul. Pe lângă asta, ești analizat sub microscop de către zeci de paparazzi și milioane de fani din întreaga lume, astfel încât, orice schimbare de look sau comportament nu poate trece neobservată.

Pentru că, cel puțin în viitorul apropiat, e puțin probabil ca artiștii pe care i-am îndrăgit cu toții să se îngrașe, am lăsat tehnologiile digitale să facă pentru ei acest lucru. Un nou filtru FaceApp îți face fața plină și invers, iar noi am testat funcționalitatea acestuia pe un șir de staruri hollywoodiene.

Celebra „Văduvă neagră” din universul cinematografic Marvel și una din cele mai frumoase femei ale lumii, Scarlett Johansson, nu-și poate permite să se îngrașe, nici măcar din punct de vedere profesional, dar, tindem să subliniem, rezultatul ar fi fost destul de drăguț.

Iată cum ar arăta laureatul celor mai recente Premii Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar – Brad Pitt. Unul din cei mai atrăgători bărbați din istoria contemporană a industriei cinematografice, cu certitudine, nu și-ar pierde din farmec și charismă.

Iar Natalie Portman, una din cele mai consolidate actrițe atât pe continentul european, cât și la Hollywood, cu siguranță, arată mult mai bine la greutatea sa obișnuită.

Johnny Depp, unul din cei mai charismatici actori ai secolului XXI, care acum nu trece prin cea mai bună etapă a carierei, ar arăta ca un gangster nemilos și un vânzător de flori în același timp.

Timothée Chalamet, cel mai promițător tânăr actor al momentului, ar arăta ca legendarul Paul McCartney din Beatles la 60 de ani.

Millie Bobby Brown, starleta serialului „Stranger Things” de pe Netflix, nu s-ar schimba principial.

Jake Gyllenhaal, probabil, cel mai adorat actor al momentului în rândul femeilor, ar arăta ca un bărbat care suferă de criza vârstei mijlocii și alcoolism.

Tom Holland, cel mai recent om păianjen de pe marile ecrane, s-ar transforma într-un gangster ideal pentru filmele cu mafioți ale lui Martin Scorsese.

Robert Downey Jr., unul din cei mai plătiți actori din lume, își poate permite să arate astfel, odată ce a abandonat rolul omului de oțel (Iron man), care l-a făcut renumit în întreaga lume.