Cum arată, de fapt, miresele arabe: 7 imagini cu și fără machiaj

Machiajul, în zilele noastre, au devenit aproape la fel de performant și efectiv ca și chirurgia plastică, pentru că, deseori, dacă s-a machiat, nici nu mai recunoști persoana respectivă. Azi vreau să îți arăt 7 femei arabe și machiajul lor de nuntă.

Este aproape imposibil să recunoști femeia din prima fotografie datorită cantității mari de fond de ten și genelor extraordinar de lungi. Se pare că aspectul arată destul de blând, dar dacă nu ar fi fost corectarea feței și genele falsei, machiajul s-ar fi dovedit a fi foarte bun.

Stiliștilor le place foarte mult să ”lumineze” pielea miresei, ceea ce este foarte ciudat. În plus, aplică cu generozitate fond de ten și highlighter, și să nu uităm de sprâncenele grafice și genele false. În opinia mea, acest lucru este prea mult pentru un machiaj de nuntă, dar important să îi placă miresei.

Prin exemplul acestei fete, se observă foarte bine cât de mult miresele arabe își accentuează fețele cu un corector și bronz cremos. Se vede chiar și acest strat de aplicări.

Acest machiaj arată destul de bine dacă nu ar fi fost supra-conturate trăsăturile, care strică totul. S-a exagerat mult, în special de conturarea nasului – două dungi ne-estompate, care sunt vizibile cu ochiul liber.

Această mireasă a ales să se concentreze doar asupra ochilor, aparent pentru a ascunde o ușoară asimetrie și a sublinia culoarea frumoasă a irisului. Acest machiaj a ieșit mai bine decât celelalte, măcar pentru simplul motiv că nu e machiată în straturi.

Îmi place machiajul acestei fete! Codițele de tuș alungite și ombre pe buze reprezintă un make-up clasic. Această mireasă este un exemplu viu al modului în care îți poți mări buzele fără intervenție chirurgicală și chiar să îți faci ochi de vulpe.

Uite cum s-a schimbat mireasa, nici măcar nu o mai recunoști! În acest machiaj, ochii au devenit accentul principal. Ea are pleoapele căzute, dar au fost perfect ascunse cu ajutorul umbrelor și genelor false. În general, s-a dovedit a fi un machiaj excelent, doar că ar fi fost bine să pună mai puțin fard.

Cum se spune: frumusețea e înșelătoare!