Cum arată în prezent cei mai renumiți 8 copii ai lumii

Suntem obișnuiți cu fețele de copii de pe ambalajele unor ciocolate, ale unor jucării sau pe cele care le-am urmărit un timp îndelungat în publicitatea televizată. Dacă e să-i vezi acuma, cel mai probabil, că nu i-ai recunoaște, fiindcă anii i-au schimbat foarte mult.

Haideți să descoperim împreună cele mai cunoscute chipuri din toată lumea.

Kristina Pimenova

#alenakunda #kristinapimenova

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on

Bts @poloralphlauren Happy Saturday everyone ???

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on

Kristina este una dintre cele mai recunoscute mini modele din toată lumea. Ea este originară din Rusia și a reușit până acum să pozeze pentru brand-uri cu renume mondial. Și-a început cariera la 4 ani, acuma are 11, perioadă în care s-a filmat în 20 de clipuri publicitare, un film artistic, iar în 2014 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă fetiță din lume.

Spencer Elden

25 years #SpencerElden #Nevermind #Nirvana

A post shared by Nirvana Lado-B (@nirvana_lado_b) on

Spenser a fost fotografiat pentru cunoscutul album „Nevermind” al formației Nirvana. Acesta avea pe atunci 4 luni, iar părinților li s-a achitat pentru sesiunea foto 200 $.  Ulterior, Spenser a repetat experiența, făcând colajul care a arătat cum s-a schimbat băiatul de-a lungul timpului.

Ann Turner

Happy 90th birthday to the original Gerber baby, Ann Turner Cook! ???

A post shared by @ gerber on

O bună perioadă a fost un secret cine se ascunde după imaginea companiei Gerber. Abia în anul 1978 s-a aflat că aceasta era Ann Turner, portretul căreia a fost realizat de o prietenă de familie și vândut companiei. Atunci fetița avea 4 luni, în prezent aceasta are 90 de ani.

Mackenzie Foy

#TBT to when I was three!!! yah black eye and big belly that's how I rolled

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy) on

?

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy) on

Această fetiță la vârsta de 3 ani defila deja pe podiumuri, iar la 9 ani juca în filme. În prezent, ea este renumită pentru rolul său din filmul „Twilight ”, interpretând-o pe fiica Bellei și a lui Edward.

Josh Bateson

These bars are getting bigger? #kinder

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on

Băiețelul de pe ambalajul ciocolatei Kinder are deja 21 de ani. El își face studiile la o facultate de politică și relații internaționale, paralel ocupându-se și cu modelingul.

Laneya Grace

❤️

A post shared by Laneya Grace (@official_laneya_grace) on

#tbt #throwback @roneilchavez @luciatran @jeannesandiego

A post shared by Laneya Grace (@official_laneya_grace) on

Laneya este model de la 3 ani. Acum a împlinit deja 13 si are în portofoliul său colaborări cu compania Disney, filmări în videoclipuri și reclame.

Jade Weber

Este un model care a pozat pentru renumite brand-uri precum H&M, Forever 21 ș.a. De asemenea, aceasta s-a filmat și în câteva clipuri, reușind până la 12 ani să-și creeze o carieră impresionantă.

Sharbat Gula

Fotografia cu această fetiță de 12 ani a fost făcută de către un jurnalist american în timpul Războiului din Afganistan. Aceasta a devenit renumită în anul 1985, când fotografia s-a a fost publicată pe coperta revistei National Geographic, fiind numită „Mona Lisa afgană”.

Sursa