Cum să arăți fantastic: cele mai stilate coafuri cu breton

Chiar și cele mai scumpe haine nu vor salva aspectul unei femei, dacă coafura nu i se potrivește. Părul îngrijit, culoarea frumoasă, tunsoarea modernă sunt condiții indispensabile pentru o ținută cu adevărat cochetă a unei femei cu gust. Atunci când alegi o tunsoare, este necesar să te concentrezi nu numai pe tendințe, ci și pe forma feței, să iei în considerare vârsta și stilul de viață. O modalitate excelentă de a corecta trăsăturile feței, de a ascunde modificările legate de vârstă și de a sublinia frumusețea chipului este bretonul.

Tunsorile cu breton sunt în trend sezonul ăsta. Bretonoanele fac ca imaginea să fie mai dinamică, mai tânără, mai proaspătă și mai atractivă.

Există multe variații ale bretonului: după tipul de unghi, breton-cortină, diagonal, asimetric, drapt, lung, scurt, rupt, gradat.

Poți alege cu ușurință ceva ce se potrivește formei feței tale și stilului tău.

Bretonul potrivit trebuie să îți pună în valoare trăsăturile frumoase și să îți ascundă defectele.

Majoritatea bretoanelor se asortează bine cu diferite modele de tunsori.

Avantajul primordial al bretonului este că ascunde perfect modificările legate de vârstă din zona frunții, acestea includ și ridurile.

În plus, datorită bretonului, fața devine mai gingașă, caracteristicile sunt mai rafinate, mai grațioase.

Bretoanele selectate corect neutralizează trăsăturile ascuțite, claritatea caracteristicilor sau chiar îngustează fruntea, dacă este necesar.

Prin urmare, dacă scopul tău este să arăți frumoasă și plină de viață, este suficient să ai bretonul care ți se potrivește.

În acest sezon, sunt o mulțime de tunsori care arată grozav cu breton. Acestea sunt varietăți de bob și carre, condimentate cu tendințe actuale.

Încă o sugestie: ar trebui să îți îndrepți ochii spre tunsori în cascadă, garcon, și pixie.

Cu un astfel de look, arăți proaspătă și dinamică.

Bretonul lung merge bine cu tunsori lungi. În acest caz, părul tău poate fi și drept, și ondulat.

Acest tip de breton este preferat de femeile cu trăsături asimetrice.

De asemenea, va ascunde cu succes o frunte mai lată.

Un alt hit al sezonului este bretonul-cortină.

Aceasta va ascunde perfect imperfecțiunile unei fețe prea rotunde.

Cortina face fața mai subțire, iar imaginea este mai delicată vizual.

Dacă pomeții sunt prea pronunțați și bărbia este prea ascuțită, aceasta este soluția.

Bretonul scurt, totuși, arată bine cu tunsorile scurte.

Optează pentru breton diagonal dacă nu ești sigură de ce ai nevoie – se potrivește tuturor și arată bine cu aproape orice coafură. Imaginea se va dovedi dinamică, relaxantă și modernă.

Dacă ești un fan al ținutelor îndrăznețe și îți place să atragi atenția, întoarce-ți privirea spre coafurile lejere și neglijente. Aceste opțiuni vor rări părul prea bogat și te vor face să arăți mai tânără și mai cochetă.

O tunsoare cu breton este soluția perfectă pentru un aspect modern. Alegeți opțiunea care îți împodobește fața – acesta este cel mai important criteriu pentru un look de succes.