Cum sprâncenele îți pot schimba înfățișarea? Celebrități care au renunțat la formele subțiri, în favoarea tendințelor moderne

Sprâncenele reprezintă un detaliu extrem de important pentru față. Forma acestora îți pot crea un aspect frumos sau, dimpotrivă, unul neplăcut. În prezent, cred că este, practic, imposibil, să găsești o femeie care are forma sprâncenelor foarte subțire, pentru a reda feței un aspect uimitor. Acestea deja numai sunt în trend și sper că nici nu vor mai fi. 

Chiar și Kylie avea, cândva, sprâncene subțiri. Dar atunci, ea era doar un copil. În fotografia din 2011 avea 15 ani. Cu sprâncenele mai groase, trăsăturile ei sunt mult mai expresive.

Paris Hilton. Deja este mai bine, dar nici pe aproape ideal. Ea nu poate renunța nicidecum la această tendință „nebunească. În prima fotografie, ea este aproape fără sprâncene, cât de ciudat – dar i se potrivește, probabil pentru că este blondă și naturală.

Victoria Beckham. Ea va fi mereu minunată, indiferent de tipul de sprâncene, culoarea rujului și alte detalii. Acum, Victoria numai este atât de populară, dar ea va fi considerată etalonul stilului.

Gwen Stefani. Cu sprâncenele mai groase, Gwen Stefani arată mult mai bine. Ea arată mult mai tânără, chiar mai bine decât în tinerețe.

Kim Kardashian. Kim, câdva, avea sprâncene subțiri. Da, așa era moda, dar și-a schimbat imediat forma la timpul potrivit.

Christina Aguilera. O divă care, acum, nu seamănă deloc cu cea de altădată. Mai înainte, practic, nu avea sprâncene deloc. Acum, însă, are niște sprâncene foarte frumoase și naturale, care îi redau un aspect uimitor.

Cred că totul este clar, iar voi, dragele mele femei, v-ați făcut concluziile potrivite.