De ce bărbații apreciază mai mult femeile reci și distante?

Fiecare persoană simte nevoia firească de a manifesta afecțiune față de cineva și a fi recompensată cu aceeași monedă. Atunci când decidem că e timpul să dăm curs unei relații romantice cu o persoană de care suntem interesați și viceversa, de regulă, începe un joc iscusit de șah, sau poate, ping-pong, atunci când fiecare trebuie să contribuie la fericirea celuilalt, dar astfel încât să nu fie nici agasant, și nici indiferent, iar atracția să fie alimentată continuu.

Femeile, prin natura lor, sunt foarte imprevizibile. Unele aleargă după bărbați, manifestând o adorație fără sfârșit, în timp ce altele sunt mai calculate și dictează o atitudine adoratoare din partea sexului opus și cât de paradoxal nu ar suna, anume femeile care pot fi reci și indiferente la momentul potrivit, se bucură de atenție și respect deosebit.

Bărbații sunt obișnuiți că la etapa inițială a unei relații, femeile se manifestă foarte grijuliu, afișându-și atenția și interesul pe toate căile posibile, dar în momentul în care ele încetează să mai facă acest lucru (de regulă, din motive obiective), cei din urmă încearcă să întoarcă starea inițială a lucrurilor cu orice preț. Cu toate că, o femeie cu adevărat supărată, niciodată nu va mai avea aceeași atitudine ca înainte. Prin urmare, orice bărbat ar trebui să prețuiască din start și pentru totdeauna atenția unei femei.

Iar femeia ar trebui să-și construiască relația inteligent, astfel încât bărbatul să aprecieze atenția și sacrificiile pe care le face și să o perceapă la adevărata sa valoare. Prin urmare, uneori ar trebui să păstrezi distanța și să nu intri în extreme cu gradul de adorare și interes, pentru a nu-l lăsa să se relaxeze și să te perceapă ca un trofeu câștigat de la sine.

Indiferent de valențe, un lucru e cert, bărbații nu pot trăi fără femei, la fel ca femeile fără bărbați și ca lucrurile să meargă bine, întotdeauna este nevoie de echilibru.