Deconspirate frumos! 18 vedete fermecătoare, care aveau altă culoare a părului decât credeai.

În viața fiecărei femei, mai devreme sau mai târziu, vine un moment când bruneta vrea să devină blondă, iar blonda brunetă, chiar dacă această decizie pare ilogică și pripită. Totuși, se întâmplă foarte des ca fina intuiție feminină să aibă dreptate și noul look să arate mult mai potrivit și fermecător. Astăzi, discutăm despre 18 femei curajoase, care și-au schimbat forma sau culoarea naturală a părului și nu au dat greș nici pentru o clipă.

Nu o să-ți vină să crezi, dar celebra divă și cântăreață columbiană – Shakira, vestită inclusiv pentru părul său blond, liber și voluminos, a fost brunetă, iar schimbarea pare că i-a influențat semnificativ cariera.

Katherine Heigl, vedeta filmului „Un pic însărcinată (Knocked Up)”, a suferit aceeași metamorfoză, dar dacă a fost inspirată sau nu, te lăsăm să decizi singur.

Christina Hendricks, actrița din serialul „Mad Men”, a recurs la experimente și mai radicale, dar nu a regretat niciodată.

Meghan Markle, care a devenit renumită datorită serialului „Suits”, iar apoi, și mai renumită grație căsătoriei cu Prințul Harry, a renunțat la coafura afro încă din tinerețe.

Vedeta celui mai îndrăgit serial din istorie și purtătoarea titlului de ”cea mai sexy femeie din toate timpurile” conform revistei „Men’s Health”, Jeniffer Aniston, a făcut bine când a decis să-și schimbe coafura.

În opinia noastră, Reese Witherspoon rămâne la fel de fermecătoare indiferent de valențele tunsorii.

După schimbare, Ariana Grande arată mult mai fin și juvenil, fapt care i-a sporit substanțial audiența.

Au fost vremuri când cea mai provocatoare și extravagantă cântăreață din perioada contemporană, Lady Gaga, arăta ca o fată obișnuită.

Greu de crezut că pe ambele imagini e reprezentată aceeași persoană – Celine Dion.

Jennifer Lopez într-o ipostază mult mai naturală, decât ne-am obișnuit.

O nuanță nițel mai deschisă a transformat-o pe Scarlett Johansson într-o vedetă de talie mondială. Bine, asta pe lângă talentul extraordinar și munca enormă pe care a depus-o ani la rând.

Mandy Moore s-a transformat din blondă în brunetă și noi suntem încântați de această schimbare.

Halle Berry, deținătoarea titlului „Cea mai sexy femeie în viață” de la revista Esquire, a renunțat la forma sa naturală a părului în favoarea unui look mai contemporan.

Icoana anilor 90′, Gwen Stefani, a ramas în conștiința maselor ca o blondă de o senzualitate inedită.

Gillian Anderson din „The X-Files” pare o altă persoană.

Isla Fisher rămâne la fel de atrăgătoare atât la 20, cât și la 40 de ani.

Amber Heard – cândva un copil inocent, astăzi una din cele mai scandaloase vedete de la Hollywood.

Margot Robbie, muza lui Quentin Tarantino și Martin Scorsese, una din cele mai promițătoare tinere actrițe ale momentului și, fără pic de îndoială, una din cele mai frumoase blonde din lume, a fost cândva brunetă.