Din cucoană în fetișcană! 9 transformări cosmetice spectaculoase, înfăptuite fără Photoshop.

Talentul unor stiliști și cosmeticieni depășește limitele bunei-cuviințe, în sensul bun al expresiei. Cu un strop de măiestrie și câteva componente elementare, aceștia sunt în stare să întinerească orice femeie cu 15-20 de ani. Iar componentele sunt atât de simple încât ți se face rău de la ideea cât de ușor poate fi atins succesul: un pic de fond de ten, sprâncene pensate și conturate frumos, o tunsoare actuală și îngrijită, ruj de o nuanță potrivită și voilà – ai parte de un adevărat miracol al preschimbării, fără a apela la filtre, chirurgi sau instrumente de tip Photoshop.

În continuare îți propunem să apreciezi măestria unui stilist de excepție și măsura în care acesta a influențat aspectul (și nu doar) a 9 fermecătoare femei.

Un fond de ten, cât de puțin decent, compus din particule reflectorizante, o coafură îngrijită, cu suficient volum, o implicație minimă la nivelul sprâncenelor și cel mai obișnuit ruj – atât a trebuit pentru a transforma această doamnă într-o vedetă consacrată de cinema.

Grație acestei tunsori accentul a căzut pe trăsăturile feței, care la rândul său a devenit mai fină și mai îngustă datorită cocului de pe creștet și fardului de obraz. Factorul decisiv pentru atingerea efectului de întinerire a fost schimbarea nuanței părului, care a devenit mai saturată și s-a îmbinat armonios cu noul contur al sprâncenelor.

O tunsoare clasică cu volum, corectarea formei sprâncenelor, puțin machiaj și fard (pentru a scăpa de pungile de sub ochi) și, într-un final, minus 20 de ani la activ.

Tunsoare scurtă, cum se cuvine femeilor ajunse la o vârstă frumoasă, dar de o nuanță neobișnuită, care arată foarte sofisticat și contemporan și se îmbină armonios cu culoarea ochilor și fondul de ten. Riscăm să presupunem că a fost aplicată și o mască facială. Tu cum crezi?

Pe prima imagine nuanța rece a părului intra în contrast cu culoarea caldă a pielii, fapt care făcea figura lipsită de viață și vlagă. Deci, schimbă nuanța părului, rujul, conturul sprâncenelor și adaugă puțin fard și vei obține cu totul și cu totul altă persoană.

Să arăți tânăr și atrăgător e simplu, ai nevoie doar de un fond de ten aplicat uniform, buze și sprâncene (re) conturate, păr evidențiat și coafură actualizată.

Tranziție inspirată spre blond, make up elementar și reinventarea coafurii – efectul ne-a lăsat mască, pe tine nu?

Evidențierea sprâncenelor, renunțarea la nuanța rece a părului, fard și ruj sclipitor, oare mai ai nevoie de ceva ca să arăți impecabil?

În opinia noastră, tunsoarea și machiajul au ajutat această femeie să-și recapete încrederea în sine și să-și reinventeze modul de a privi lucrurile. Pur și simplu privește câtă energie, farmec și charismă emană expresia sa după transformare. Se pare că uneori stiliștii, pe lângă starea feței, mai pot ameliora și starea sufletului.