Domnișoara care a călătorit prin toate țările lumii

Este greu de găsit un om care niciodată în viața sa nu și-a dorit să lase viața ordinară și să plece într-o călătorie în jurul lumii. Desigur, nu fiecare are destule finanțe, curaj și timp să o facă, dar iată că o domnișoară de doar 25 de ani a izbutit să o facă. Pământul e atât de mare, este posibil oare să vizitezi fiecare țară? Cassie DePecol din Connecticut a demonstrat-o că-i posibil.

Suflare.ro împarte cu tine impresionanta istorie de succes a tinerei care va deveni curând prima femeie ce a fost prin toate țările lumii.
1

Călătoria lui Cassie a început în anul 2015, când domnișoara avea 25 de ani. Acum ea are 27 și în decursul a doar 15 luni ea a dovedit să viziteze 180 de țări, și de 254 de ori să zboare cu avionul. Cassie dorește să treacă prin toate 196 de țări ale lumii actuale. Ea plănuiește să-și finiseze călătoria fără precedent în 45 de zile.

2

Încă din copilărie Cassie avea acest vis, să călătorească în jurul lumii și să afle cât mai multe de tradițiile, cultura, și religia altor oameni, naționalități. Pentru ea a fost prea puțin locurile din baștina sa și a decis să se aventureze în căutarea noilor locuri/impresii.

3

Această plăcere a costat-o pe Cassie în jur de 198.000$, care în mare parte i-a adunat de la nenumărați sponsori. Cu ajutorul lor, aventuroasa domnișoară a filmat un film documentar despre călătoria sa remarcată. Îi Instagram-ul ei poți vedea în detaliat locurile pe unde a călătorit, precum și luxoasele hoteluri ecologice ale sponsorilor săi, în care s-a cazat în schimbul reclamei.

4

Din cuvintele lui Cassie, atragerea sponsorilor a fost un lucru complicat, deoarece ea era nevoită să-și caute finanțarea în timpul călătoriei. Una din obligațiile sale este să se întâlnească cu studenții și profesorii universităților de turism din diferite țări. Deasemenea, conform unei programe, ea colectează probe de apă pentru un grup de cercetători, pentru a testa lichidele la prezența micro-plasticului.

5

Pentru aventuriera noastră a fost important să iasă din zona sa de comfort și să se scufunde într-o lume necunoscută și de neimaginat, deasemenea, să dovedească că o femeie este în stare de una singură să călătorească prin toată lumea. În egală măsură de important este să ajungă la un nou record mondial și să demonstreze întregii lumi că chiar și cea mai imposibilă dorință poate fi realizabilă.

6

Doar câteva zile în fiecare țară, dar totuși niște zile impresionante. După ultimile date ea trebuie să fie în Cuba la moment.

7

Cassie a vizitat cele mai monumentale locuri de pe planeta noastră.

9

 

Iată și traseul propriu-zis.

10

Succes, Cassie! Încă puțin și visul tău va fi complet realizat.

Sursa: Dailymail