Elegant și laconic: 14 lucruri pe care o femeie din Europa nu le va purta niciodată

Stilul francez este considerat impecabil, sofisticat și elegant, de aceea multe doamne vor să arate ca o adevărată franțuzoaică. Cum se poate realiza acest lucru? Secretul stilului femeilor franceze este simplu – trebuie să renunți la o serie de articole din garderoba ta. Aruncă o privire și vezi dacă porți haine-tabu din perspectiva franțuzoaicelor.

1. Colanți de culoarea pielii

Picioarele unei doamne pariziene sunt întotdeauna îmbrăcate în pantaloni sau colanți/ciorapi de culori închise, negri sau complet goale.

Colanții de culoarea pielii sunt o manieră proastă pe care o doamnă elegantă nu și-o poate permite.

2. Push-up

Mărirea sânilor, cel puțin vizuală, este considerată o normă la noi. De fapt, boom-ul pentru sânii mari a trecut de mult, iar acum la modă este naturalețea. Dacă sânii sunt în mod natural mici, este considerată o lipsă de gust în rândul femeilor franceze să le mărească. Dantela moale este o alternativă excelentă la push-up.

3. Multe detalii

O caracteristică a stilului francez este simplitatea. Dacă există multe accesorii, hainele ar trebui să fie cât mai laconice. Se consideră îngrozitor să porți o fustă imprimată, pantofi colorați și să adaugi o mulțime de bijuterii.

O pariziană adevărată se bazează pe un singur detaliu expresiv – o geantă, pantofi, curea, cercei etc.

4. Logo-uri captivante

Luxul francez este capacitatea de a te comporta, nu de a te ascunde în spatele mărcilor. Este de prost gust să fii o reclamă umblătoare chiar și pentru cele mai cunoscute branduri.

5. Amestecarea stilurilor

Femeia pariziană poate fi văzută vara în espadrile sau în rochițe lejere.Și nu ezită să poarte această ținută ușoară, non-urbană chiar și în centrul Parisului.

6. Ținuta perfectă

Ținută prea netezită, coafură bine gândită, machiaj atent – în viața cotidiană, femeile franceze rareori le folosesc. Ele adoră simplitatea, naturalețea, lejeritatea.

7. Relieful mușchilor

Încă de pe vremea lui Brigitte Bardot, siluetele feminine, picioarele lungi și talia subțire au fost la modă în Franța. Dar abdomenul antrenat, bicepșii reliefați, picioarele musculoase reprezintă un aspect inestetic. Trendul este grația.

8. Pantofi cu toc

Femeile franceze nu poartă tocuri prea înalte, considerându-le incomode și sfidătoare.

Lor le place feminitatea clasică. Prin urmare, nu își pot imagina viața fără încălțăminte confortabilă, în care să poată merge toată ziua.

9. Excluderea jachetelor

Un sacou este o necesitate pentru o pariziană de orice vîrstă.

Femeile franceze le poartă cu blugi, cu rochii, pantaloni, salopete, cu orice.

10. Negarea stilului generațiilor trecute

Femeile pariziene sunt întotdeauna ghidate de stilul trecutului, nu se bazează niciodată doar pe tendințele moderne. Principalul lucru este eleganța, nu moda.

11. Îmbrăcăminte fără formă

Femeile franceze preferă îmbrăcămintea lejeră, care nu restrânge mișcarea.

Dar ori de câte ori este posibil, încearcă să sublinieze talia.

12. Frica de înaintarea în vârstă

Indiferent de cifra pe care o indică buletinul, o femeie este întotdeauna în floarea vârstei!

13. Blana naturală

O pariziană are grijă de natură! Blănurile naturale sunt un semn de prost gust!

14. Îngrijorarea

O femeie elegantă nu va purta niciodată grijile sau anxietatea pe față. Cel mai bun accespriu este zâmbetul!