Evită aceste 3 coafuri dacă vrei să pari mai finuță

Femeile cu fața plinuță, alegând tunsorile greșite, pot accentua acest lucru mai puțin estetic. Este important să observi proporțiile, să monitorizezi volumul și să cunoști toate complexitățile stilului. Unele coafuri sunt contraindicate pentru fețele rotunde și pline, deoarece pot face vizuale bărbia și obrajii mai mari. Iată 3 tunsori care îți vor distruge aspectul estetic și fin:

Pixie scurt

Femeile cu fața plinuță nu ar trebui să poarte tunsori care să expună obrajii, gâtul, bărbia și alte zone care pot avea mici defecte. Acest lucru este valabil mai ales pentru coafurile cu breton scurt neglijat. Tunsorile băiețoase distorsionează proporțiile și poți arăta mai plinuță decât ești de fapt. Astfel de coafuri subliniază doar rotunjimea feței, deși, dimpotrivă, tu ai nevoie să îți alungești vizual fața.

Tunsori scurte pentru părul creț

Femeile plinuțe cu păr creț trebuie să fie deosebit de atente cu tunsorile scurte. Acestea atrag atenția asupra zonelor problematice ale feței.

Dacă ai bucle rebel curbate, uită pentru totdeauna de tunsorile scurte, până la bărbie. Astfel de coafuri extind vizual fața și mai mult, iar buclele se transformă într-o „pălărie” care crește volumul.

Cascadă fără volum

Orice coafură pentru femeile cu fața rotundă ar trebuie să fie ușor voluminoasă. În caz contrar, părul va părea rarificat și, din această cauză, fața poate părea mai mare, mai ales în raport cu volumul corpului. O frizură în cascadă necesită un stil individual, iar dacă părul este drept în mod natural, mai bine acorzi atenție altor tipuri de coafuri.