Fața ta o să pară mai suplă: 5 coafuri la modă care îți vor face aspectul mai plăcut

Unele tipuri de fețe nu se pot modela nici prin cure de slăbire sau alte metode drastice. Dar, cea mai simplă metodă de a sublinia suplețea chipului tău este alegerea unei coafuri potrivite.

Pixie

Pixie scurt este alegerea perfectă pentru femeile de toate vârstele. Nu o considera prea simplă sau masculină: există o mulțime de varietăți și stiluri care vor adăuga feminitate și vă îți condimenta imaginea.

Cere-i stilistului să păstreze partea de sus mai lungă ca să poți experimenta cu coafarea acesteia. Creează un mohawk rebel, bucle mari, elegante sau piaptănă bretonul – astfel de coafare îți vor subția vizual fața. Și firele jucăușe care cad spre frunte îți vor lumina pomeții prea înalți sau alte trăsături ale feței.

Carre alungit

Un carre clasic perfect îți va transforma fața într-una de păpușă și îți va simplifica paradoxal imaginea. Dar dacă încerci un carre alungit (care, apropo, este în top sezonul ăsta) și accentuezi firele individuale, coafura ta va arăta complet diferită.

Această opțiune este ideală pentru fetele plinuțe și înalte – va adăuga suplețe întregului aspect. Vopsirea unor șuvițe în blond sau blond închis va sublinia trăsăturile feței.

Tunsori gradat

Deținătoarele de recorduri în ceea ce privește crearea unei imagini sofisticate „zburătoare” sunt tunsorile gradate în mai multe straturi. Din fericire, aspectul șifonat și o ușoară neglijență sunt din nou la modă, ceea ce îți permite să netezești proporțiile unei fețe late.

Cascadă, scări, shaggy – toate se potrivesc pentru orice lungime. Tehnica modernă de tunsoare îți permite să „ridici” vizual fruntea datorită bretonului înalt și lung și să ascunzi pomeții sau maxilarul prea lat. Dacă rărești firele, îți vei spori aspectul liber și dinamic. Ai și părul subțire? Atunci aceasta este soluția ta ideală – ucide doi iepuri dintr-o singură…tunsoare!

Breton asimetric

Bretonul asimetric cu aspect ușor neglijat se asortează perfect cu oricare dintre tunsorile propuse. În combinație cu un volum luxuriant, îți va face fața mai subțire și aristocratică.

Liniile oblice sau drepte – alegerea îți aparține. Cel mai important, nu uita de comoditatea stilului și că lungimea părului cu un astfel de breton ar trebui să fie ușor deasupra bărbiei.

Coafuri asimetrice

De ce să te limitezi la breton, când poți opta direct la coafuri total asimetrice? Îți permite să selectezi individual lungimea firelor, în funcție de caracteristicile feței tale și suntconsiderate soluții excelente pentru fetele plinuțe, permițând să-ți echilibrezi aspectul în ansamblu.

Un truc important al acestei tunsori: indiferent de forma de bază, firele din față ar trebui să fie mai lungi decât cele din spate. Această tehnică îți va alungi vizual fața.