În filme se iubesc, iar în viață se dușmănesc: 10 cupluri care nu se suportau pe platoul de filmare

Uneori, dragostea din filme pare atât de reală și convingătoare încât ți se pare că și-n viață cuplurile se iubesc la fel de mult. Uite că prin profesionalismul lor, actorii pot ascunde chiar și cele mai dușmănoase relații dintre ei.

Iată 10 cupluri care în filme arată foarte pasional, iar pe platoul de filmare nu se puteau suporta.

Ryan Gosling și Rachel McAdams

„Jurnalul”

Filmul „Jurnalul” prezintă o istorie de dragoste cum rar întâlnești, este foarte multă pasiune și chimie între eroi, nu este de mirare că după finalizarea filmărilor cei doi au devenit un cuplu și în realitate. Asta în timp ce, inițial, actorii se dușmăneau în sensul direct al cuvântului, Ryan chiar vroia să renunțe la filmările cu Rachel.

Tony Curtis și Marilyn Monroe

„Unora le place jazz-ul”

Tony Curtis a acuzat-o pe Marilyn în nenumărate rânduri că mereu întârzie la filmări și nu-și învață textul. Din cauza ei, actorul a fost nevoit să repete una dintre scene de 42 de ori, deoarece aceasta nu-și știa bine replica. Fiind supărat, acesta a mai spus că s-o săruți pe Marilyn e ca și cum l-ai pupa pe Hitler. Mai târziu, însă tot el a destăinut că motivul neînțelegerilor dintre ei a fost despărțirea lor după o aventură amoroasă secretă din timpul filmărilor.

Julia Roberts și Nick Nolte

„Ador încurcăturile”

Cuplul actoricesc nu se suporta atât de mult, încât unele recplici de dialog le-au filmat separat. Chiar și după filmări vorbeau deschis despre experiența lor contradictorie de pe platoul de filmare.

Dustin Hoffman și Meryl Streep

„Kramer Vs. Kramer”

Meryl Streep în acest film și-a impus un pic rolul de regizor, a schimbat tipajul eroinei principale și își modifica singură replicile, ceea ce i-a generat lui Hoffman unele resentimente. Totuși, într-un final, aceste neînțelegeri i-au adus filmului 5 premii Oscar, 2 dintre care le-au primit chiar eroii principali.

Pierce Brosnan și Teri Hatcher

„Mâine nu va fi niciodată”

Teri îl făcea pe Pierce să aștepte pe platourile de filmare ore întregi. Acestuia i-a crăpat repede răbdarea și nici anunțarea ulterioară a partenerei sale despre sarcină și răul de dimineață, nu l-a făcut să-și schimbe atitudinea față de ea.

William Baldwin și Sharon Stone

„Sliver”

Chiar înainte de a începe filmările pentru „Sliver”, Sharon l-a catalogat pe partenerul său de platou drept total nesexual, ceea ce a provocat un conflict inevitabil. Actorii cereau ca replicile lor în dialog să fie filmate aparte, cu dubluri, iar unica scenă de dragoste pe care au filmat-o împreună era, de fapt, alimentată de ură.

Marlon Brando și Sophia Loren

„Contesa din Hong Kong”

Încă de la începutul filmărilor acestei pelicule, Sophia l-a acuzat pe Marlon de hărțuire sexuală, din cauza căreia tot procesul de filmare s-a dus de râpă. Deși, aceasta a încerat să fie reținută și să aplaneze conflictul, felul de a fi a partenerului său care iubea s-o tachineze mereu nu a permis ca lucrurile să se aranjeze perfect.

Luke Wilson și Kate Beckinsale

„Motelul groazei”

Nu s-au înețeles bine nici soții din filmul „Motelul groazei”. Deși, detalii despre conflictul lor nu au fost făcute publice, se spune că motivul acestei disensiuni ar fi fost brutalitatea actorului și întârzierile frecvete ale acestuia la filmări.

Harrison Ford și Sean Young

„Vânătorul de recompense”

Sean Young prin anii 80 era cunoscută în mediul cinematografic ca o „parteneră insuportabilă”. Nici Harrison nu a scăpat de această povară. Astfel, scenele de dragoste dintre cei doi în timpul filmărilor alternau nu cele de ură în culise.

Tom Hardy și Charlize Theron

„Mad Max: Drumul furiei”

Filmările acestei pelicule au avut loc în condiții insuportabile: deșert, arșiță, izolare totală, dificultăți cu scenariul. Tom și Charlize, la fel cum și eroii filmului, au parcurs o cale de la ură spre iubire. Ei au recunoscut, că inițial, se certau de la orice fleac. La finalul filmărilor, însă, Tom i-a făcut un cadou inedit și total neașteptat partenerei sale: un autoportret cu semnătura: „Ești un adevărat coșmar, dar ești extraordinară. Îmi vei lipsi. Cu dragoste, Tommy”.

Sursa