Frumusețe în stil american: secretele femeilor din SUA

Modelele americane ale instagramului au devenit un punct de reper pentru fetele din întreaga lume. Piele radiantă, siluetă suplă, trăsături sofisticate, păr mătăsos și lista poate continua. Care este secretul lor și oare ar putea ”muritoarele de rând” să se apropie de înălțimea lor?

Zâmbetul

Larg, strălucitor și alb ca zăpada, într-un cuvânt – de Hollywood! Fetele din SUA acordă o mare atenție sănătății dentare.

View this post on Instagram

moments like these

A post shared by HANNAH (meloche) (@hannahmeloche) on

Mai mult, adaosurile nu sunt deloc necesare, deoarece forma naturală a dinților este din nou la modă. Este suficient să vizitezi periodic stomatologul, să facicurățare și albire profesională. Apropo, acestea din urmă se pot face și acasă.
Strălucire
Dacă decizi să te machiezi, atunci folosește neapărat doar tehnica de strobing. Un minim de „tencuială” și un maxim de naturalețe. Accentul principal – aplicarea cu grijă a tehnicii respective.

View this post on Instagram

💜

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Hidratăm bine fața, uniformizăm tonul cu un agent ușor (de exemplu, cremă SS), aranjăm atent sprâncenele cu gel, hidratăm buzele și trecem la cel mai important lucru – highlighter. Nuanțele calde pot fi folosite pentru a crea un efect de „piele însorită”. Orice altceva este opțional.

”NU” chirurgiei plastice

Desigur, multe vedete apelează la serviciile chirurgilor plastici și cosmetologilor. Cu toate acestea, buzele de dimensiuni nesănătoase, nasul subțire nefiresc și alte rafinamente provoacă dezaprobarea celor mai mulți.

Modelele americane de Instagram nu s-au sfiit de mult timp de nasul strâmb și de obrajii dolofani. Tot ce este creat de natură este frumos. Și aceasta este o axiomă.

Culoarea perfectă a părului

Există doar două culori ideale pentru păr: una care a fost dată de natură și una care a fost creată de cel mai bun stilist al orașului. Dacă nu ai ocazia să apelezi la un profesionist, lasă-ți culoarea naturală – cu siguranță nu vei greși. Crede-mă, acest lucru este mult mai bun decât șuvițele cu dungi excentrice, blond galben sau negru ucigaș.

View this post on Instagram

#justrememberyourebeautiful

A post shared by madison (@madslewis) on

Dacă totuși decizi să vopsești părul, acordă atenție tehnicilor precum ombre, airtouch și evidențierea corectă cu efectul părului ars de soare.

Fără deprinderi și obiceiuri nocive
Fumatul și băutul unui număr mare de cocktailuri au rămas la moda anilor ’90. Femeile model contemporane au abandonat dependențele nesănătoase și au înlocuit cocktailul cosmopolit cu un smoothie cu semințe de chia și fulgi de ovăz cu fructe de pădure.

View this post on Instagram

🌷🌼🌹🌸🌺💐

A post shared by EMELIE (@emitaz) on

După cum poți vedea, secretele atractivității femeilor americane nu sunt atât de secrete. Astăzi, domnișoarele pun mai mult accent pe sănătate, atât mentală, cât și fizică, evidențiindu-și naturalețea și unicitatea. La urma urmei, frumusețea poate lua orice formă.