Majoriatea femeilor cu vârsta de peste 50-60 de ani preferă tunsorile scurte. De ce eu le consider neatrăgătoare

Bună ziua, dragi cititori!

Astăzi vreau să vă povestesc despre tunsori, deoarece ele reprezintă un element important în ținuta fiecărei femei, inclusiv a celor de peste 50-60 de ani. De mult timp am observat că, odată cu trecerea vârstei de peste 50 de ani, prietenele mele, chiar și colegele de la serviciu, își schimbă tunsoarea. Și, din anumite motive, majoritatea le preferă pe cele scurte. Bineînțeles, nu am nimic împotriva acestor femei. Fiecare își adoptă propriul său stil și decide cum vrea să arate. Dar, vreau să vă spun că, în opinia mea, aceste coafuri nu sunt frumoase.

Iar acum o să vă explic de ce. În primul rând, consider că majoritatea femeilor cu vârsta de peste 50-60 de ani arată mai în vârstă cu astfel de tunsori. Părul scurt accentuează atât fruntea, cât și ridurile de pe față. De asemenea, tunsoarea scurtă nu se potrivește absolut tutor fețelor și formelor capului.

Dacă, vizual, aveți gâtul scurt și umerii largi, atunci această tunsoare nu se potrivește. Trebuie să țineți cont de mulți factori.

În al doilea rând, tunsoarea scurtă poate ascunde, de obicei, feminitatea. O femeie, chiar și după 50-60 de ani, trebuie să aibă părul îngrijit și lung, nu doare fetele tinere. Este foarte ușor să atragi atenția în spațiul public și să faci o impresie bună grație unui păr frumos.

În al treilea rând, de multe ori se creează impresia că femeile cu vârsta de peste 50-60 de ani, cu tunsori scurte, au părut neîngrijit. Bineînțeles, acest lucru se poate întâmpla și în cazul părului lung, dacă afară va ploua sau va bate vântul puternic.

Totodată, femeile cu tunsori scurte, de multe ori, nu își piaptănă părul. Și așa se potrivește. Desigur, mă refer la unele categorii de femei. De fapt, există foarte puține opțiuni pentru aranjarea părului scurt. Nu se compară cu ceea ce poți face cu părul lung.

Lungimea părului meu este medie. Eu am posibilitatea să-mi fac bucle atrăgătoare pentru orice eveniment. Nu înțeleg de ce tunsorile scurte sunt atât de populare după 50-60 de ani. Desigur că este mult mai ușor să ai grijă de ele, dar, cu siguranță, că frumusețea își pierde din farmecul ei.