Manichiura pe care bărbatul de lângă tine o va adora!

Știm toate că bărbații sunt foarte atenți la mâinile unei femei. Mai mult, bărbatul care îți observă unghiile poate fi nu doar soțul, iubitul amantul, ci și prietenul sau amicul. Prin urmare, este foarte important să faci totul pentru ca mâinile tale să arate bine îngrijite. O manichiură adecvată este o parte integrantă a îngrijirii mâinilor. În acest articol, vom încerca să ne dăm seama cum ar trebui să fie această manichiură pentru a ne simți încrezători – în primul rând și pentru a atrage privirile bărbaților – în al doilea rând. Ei bine, să începem!

Lungimea și forma.

Dacă dorești să atragi atenția unui bărbat sau cel puțin să nu îi pari neatrăgătoare, renunță la unghiile ascuțite și lungi. Optează, în schimb, pentru cele scurte sau medii. În ceea ce privește forma, este mai bine să alegi un oval sau pătrat cu colțuri moi.

Culoarea.

Dă preferință tonurilor de bej: bărbaților le place naturalețea. Dar și nuanțele roșii sau de vin arată minunat pe mâinile femeilor, în plus, aceste culori oferă eleganță și, în același timp, nu sunt provocatoare, spre deosebire de culorile neon.

Design.

Dacă ești amatoare de design, îți poți decora unghiile. DAR! Amintește-ți că toate trebuie să le faci cu măsură. Nu îți supraîncărca unghiile cu pietre suplimentare și alte lucruri. Este de prost gust. Dă preferință designului minimalist.

DAr bărbatul de lângă tine acordă atenție manichiurii tale? Ce îi place și ce nu? Scrie răspunsurile în comentarii! Aș fi bucuroasă să le citesc! Cine știe, poate observațiile tale vor deveni parte integrantă a unui nou articol!