Omul-Zâmbet în centrul atenției

       Istoria omului, care a fost nevoit să zâmbească toată viața sa, a câștigat la concursul cinematografiilor.

Actorul și producătorul american Kevin Spacey (”American Beauty”, ”Seven”), a sosit la Moscova pentru a prezenta câștigătorul competiției internaționale a tinerilor cineaști ”Jameson”. Câștigător a devenit regizorul rus Anton Lanshakov. Scenariul său a fost selectat de juriu în frunte cu Willem Dafoe, care a jucat rolul principal în acest film. În ciuda faptului că filmul nu durează decât 8 minute, ”Omul-zâmbet” este un adevărat film de la Hollywood, cu o stea de prim-rang în rolul principal. Acesta este un film cu adevărat bun, neapărat să-l vizionați:

” Am avut doar două zile de filmări. Două săptămâni ne-am pregătit și am ales șase scene, care trebuiau filmate în locuri diferite. Ceea ce am făcut, era practic un lucru permanent și țineam acest tempou în tot decursul filmărilor” a spus Anton Lanșakov (Антон Ланшаков).

”Eu vreau să ajut oamenii talentați să facă primul pas în întâmpinarea țintei lor. Anton a fost un scenarist foarte interesant și convingător, noi am decis să-i dăm o șansă” a rezumat Kevin Spacey.

Jameson First Shot – un proiect comun a companiei irlandeze de whisky ”Jameson”  și a actorului de talie mondială Kevin Spacey. În acest an la concurs au participat sute de scenarii din Africa, SUA și Rusia. În fiecare țară se decernează câte un învingător, căruia i se permite să-și filmeze filmul, după propriul scenariu, în Hollywood, cu participarea actorilor renumiți.

 

Sursa articolului: ADME