Regina frumuseții: 10 fotografii impresionante cu Monica Bellucci în tinerețe

Pe 30 septembrie 2020, actrița Monica Bellucci a împlinit 56 de ani.

Cu această ocazie, te invit să te răsfeți cu o doză de nostalgie și să privești această stea de cinema la debutul carierei sale, care a devenit acum personificarea feminității și a senzualității.

Încă de la o vârstă fragedă, ea s-a străduit să obțină independență și nici nu intenționa să își lege soarta de lumea cinematografiei. Pentru a-și plăti studiile la prestigioasa universitate de drept, Monica a început să lucreze ca model.

Bellucci a visat o carieră strălucită ca avocat, dar apariția unei femei atât de fabuloase și frumoase nu a putut să rămână neobservată de agenții de modeling.

Însă succesul care a copleșit-o nu a afectat în niciun fel decizia Monicăi de a se întreține singură, refuzând ajutorul patronilor săi.

Frumusețea este un cadou de sus, este important să poți să îl folosești în mod corespunzător. Mulți dintre cunoscutele mele au fost de acord cu rolul unei femei îtreținute de alții, dar pentru mine acesta ar fi cel mai prost scenariu posibil. Valoarea principală pentru mine este libertatea. Pentru mine este important să fac ceea ce cred că este corect, dar pentru aceasta este necesar și să îmi asum responsabilitatea pentru deciziile luate. După părerea mea, este o prostie, fiind tânără și frumoasă, să devii marioneta întreținută de un buzunar gras, să treci inutil prin viață.„, spunea Monica.

 

Și Monica este, de asemenea, un mare adversar al dietelor, antrenamentelor istovitoare și materialelor plastice. În opinia ei, o figură ideală și o față netedă nu vor face o femeie fericită, totul depinde de starea interioară și de dragostea pentru sine.

 

Dacă o femeie se chinuie în căutarea standardelor de frumusețe, înseamnă că nu numai că nu este sigură de atractivitatea ei, ci se consideră și ea urâtă.

 

Nu aș vrea niciodată să am 20 de ani. Acum sunt mult mai fericită, știu exact de ce am nevoie și de ce nu.

 

Feminitatea înseamnă armonie, naturalețe, senzualitate. Din anumite motive, îți vin imediat în minte italience extravagante precum Sophia Loren sau Gina Lollobrigida. Feminitatea nu este în niciun caz o chestiune de formă sau dimensiune, este starea ta de spirit, relația ta cu tine și cu oamenii din jurul tău.”, spune actrița.

Și apropo, Monica preferă îmbătrânirea naturală. Nu își înjunghie fața cu botox și nu se jenează de ridurile ei. Îi place pizza, pastele și urăște sportul. Preferă mai degrabă confortul propriei case, decât o petrecere.

O femeie misterioasă, senzuală și luxoasă nu se teme deloc de bătrânețe și are o atitudine filosofică față de vârstă:

Ce-o să fac când îmbătrânesc și reflexia mea în oglindă nu mă mai mulțumește? Voi face la fel ca mama mea. Nu mă voi uita în oglindă, mă voi uita la copiii mei.