Sfaturi de la stiliști: 5 semne ale unei femei ”ieftine”

Mulți oameni cred că obiceiurile femeilor ”ieftine” și prea simple constau în neglijare și lipsa unor haine elegante. Cu toate acestea, există și alte semne care sunt și mai definitorii în ceea ce privește nesiguranța și stima de sine scăzută.

Desigur, toate femeile vor să pară puternice în ochii celorlalți. Dar uneori această dorință scapă de sub control, iar rezultatul este exact opusul.

Faimoasa stilistă, Evelina Hromcenco, a relatat că a întâlnit multe cazuri asemănătoare. După ce le-a analizat, a reușit să deducă 5 greșeli principale pe care le fac femeile atunci când încearcă să arate mai nobil.

Obsesia față de mărci

Unele femei cumpără practic numai articole de la mărci renumite. Mai mult, nici nu țin cont de originalitatea hainelor. Uneori, cumpără fake-uri doar ca să arate ca brand-ul original.

Nu este deloc clar de ce e nevoie de acest circ. Oamenii care cumpără într-adevăr articole de marcă vor simți imediat diferența. Iar cei care se îmbracă din magazine simple, nici măcar nu le pasă de prețul poșetei tale.

Simțul excesiv al importanței de sine sau drama-queen

Un alt mod stupid de a adăuga valoare este comportamentul arogant. Astfel de doamne adoră să organizeze scene în fața vânzătorilor, a consultanților, a șoferilor de taxi și a altor lucrători de servicii; într-un cuvânt, drama-queen. Cu toate acestea, a profita de poziția vulnerabulă a lucrătorilor pentru care clientul are întotdeauna dreptate este foarte nepoliticos și lipsit de bun simț.

Mereu la patru ace

Hainele strălucitoare, machiajul îndrăzneț și tocurile înalte vor arăta bine într-un club de noapte. Dar când vezi o femeie într-o ținută similară la magazinul alimentar sau plimbând câinele, încep să apară întrebări.

Este și mai amuzant când această stea a covorului roșu vine la sala de sport. Biata de ea trebuie tot timpul să alerge la oglindă pentru a-și reîmpropăta machiajul și părul. Abia de reușește să se antreneze.

Frumusețe pe împrumut

Nu îți poți ascunde statutul social real în spatele unui iPhone și a unei haine de blană. Și nu este nimic în neregulă dacă te plimbi cu un telefon de la o marcă mai puțin populară și într-o jachetă obișnuită. De asemenea, este o prostie să scoți bani de pe un card de credit pentru extensii de păr și gene false.

Dacă vrei cu adevărat să-ți schimbi viața, atunci este mai bine să începi cu educația. Iată unde ar trebui să investești fără păreri de rău. Căci cu siguranță vei avea rezultat. Dar buzele pline și o frumoasă haină de blană ce îți oferă?

”Vânatul” bărbaților bogați

A percepe un om doar ca sursă de bani este mai degrabă iresopnsabil, decât imoral. Astăzi el este, iar tu te scalzi în bogăție și lux. Și mâine dacă pleacă, tu cum îți plătești prânzul?

Atâta timp cât ești tânără și frumoasă, acest tip de relație ți se pare distractivă. Dar, în timp, vine o înțelegere a propriului eșec. De asta trebuie să îți asiguri viitorul pe parcursul vieții. Deci, este mai bine să începi să progresezi cât mai curând posibil.

După cum poți vedea, obiceiurile femeilor ”ieftine” sunt foarte diferite. Însă le nesc un lucru – îndoiala de sine. Pentru a arăta decent, nu trebuie să ai întotdeauna un fel de atribute externe. Este suficient să începi să te iubești. Nimic nu face o femeie mai frumoasă decât încrederea în propria sa unicitate.