Tatuaje minunate, o veșnicie merită admirate!

Arta tatuajului: domnișoare pictate uimitor

        Tatuajul este o adevărată artă care își are originea din epoca antică. Inițial, aplicarea tatuajelor se realiza cu ace de os și cu tușuri negre. Acum tatuajele se aplică cu mecanisme speciale, dotate cu ace metalice sterile, de unică folosință și cu tușuri de cele mai variate culori.

     Lucrările talentaților tattoo-maeștri sunt niște capodopere impecabile. Folosind pielea umană în locul unei simple pânze, ei nu au dreptul să greșească și desigur aceasta face lucrul lor cu mult mai complicat decât cel al pictorilor.

      Dacă inițial tatuajele erau folosite pentru marcarea funcției individului în trib, acum ele sunt cele care marchează individualitatea persoanei in societate. Cât de multe discuții n-ar exista în jurul faptului de sunt admisibile sau nu, tatuajele pe corpurile fine ale domnișoarelor, reprezentantele sexului frumos continuă să-și ”bată” tatuaje, din ce în ce mai interesante și neobișnuite.

    Suflare.ro a adunat spre admirația ta 24 de exemple impresionante, unde frumusețea feminină se contopește de minune cu picturile impregnate în piele, pline de sensuri și culori. Tatuaje de la care cu greu îți poți retrage atenția.

1

Dani Ayala

.

2

Thai Salat

.

3

Marina Kramer

.

4

Anastasia Soloviova

.

5

Shoshanna Forlani

.

6

Eledzhi Ellem

.

7

Evelyn Keats

.

8

Christen Lin

.

9

Ecaterina Mihailovna

.

10

Irina Cernova

.

11

Delirious Dolores

.

12

Cristina Blackwater

.

13

Victoria Mint

.

14

Alexandra Larina

.

15

Jesse Lee Denning

.

16

Felicia Baac

.

17

Chelsea Mac

.

18

Carina Tobi

.

19

Arabela Dramond

.

20

Nica Brejneva

.

21

Eugenia Regeda

.

22

Sonia Marmeladova

.

23

Mai Hertsgard

.

24

Tina Ruzina

Articol inspirat din: ADME