Test psihologic care va arăta atitudinea ta față de viață

Acest test psihologic simplu te va ajuta să înțelegi în ce mod îți privești tu viața, cum îți proiectezi viitorul parcurs al vieții. Vei afla în ce mod depășești baricadele vieții. Totodată, vei descoperi pentru tine însuți ce este într- adevăr important pentru tine. REGULĂ: 1.Concentrează- te 2.Pornește fantezia 3.Maximal de repede răspunde la întrebări 4.Privește testul cu seriozitate

1.Imaginează- ți că te afli pe un drum. Ce fel de drum este acesta?(drum de oraș, de sat, mic, mare, magistrală, etc)

2.În momentul când ești pe acest drum, unde se află soarele?(se are în vedere este dimineață, ziuă, seară, noapte)

3.Mergi pe acest drum și dintr- odată, în calea ta apare un gard. Ce fel de gard este acesta? Cum este el?(de piatră, de fier, de lemn, etc)

4.Cum ai de gând să- l depășești?

5.Ai depășit gardul deja, iar înaintea ta se întrevede o pădure. Ce fel de pădure este asta?(de poveste, de conifere, luminoasă, întunecată, mixtă, etc)

6.Te apropii de pădure și observi acolo o potecă subțirică, pe care pornești în continuare. Brusc, pe această potecă tu vezi o cheie. Cum este ea?Ce intenționezi să faci cu ea?(merg mai departe, iau cheia, agăț cheia de un copac).

7.Peste careva timp, ieși din pădure și te apropii de un iaz. Ce fel de iaz este acesta?Ce vei face la acel iaz?(te vei scălda, vei sta pe mal, etc)

8.După ce treci iazul, vezi casa visurilor tale, din ea iese bărbatul/ femeia visurilor tale, care vă invită să intrați și să rămâneți acolo pentru totdeauna. Care sunt acțiunile tale?

9.După ce treci această casă, iar începe drumul.Ce fel de? Iarăși întâmpini neplăceri? Ce fel de?(altceva, la fel ce a fost la începutul drumului, etc)

10.Unde se află soarele la acel moment în viziunea ta?

Viața încăpută într- o imagine1

1.DRUMUL arată atitudinea ta față de realitatea înconjurătoare. Dacă drumul este asfaltat, pe care mașinile zboară înnebunite, magistrală– înseamnă că ești extrem de activ, te implici în multe acțivități, peste tot reușești, știi să- ți canalizezi eforturile tot atât de bine pentru lucru, cât și pentru odihnă. Dacă ți- ai imaginat un drum de țară– duci o viață monotonă, calmă, încerci să ții situația sub control, nu anticipezi viața și nu te aventurezi în ea. Dacă drumul este acoperit cu pietricele, cu gropi– ai frământări personale, pot fi ele semnificative sau chiar neînsemnate tulburări lăuntrice, dar care te urmăresc, totuși.

2.Soarele- planurile, intențiile, scopurile tale. Dacă soarele răsare– ești pe calea realizării scopurilor tale. Dacă soarele este chiar în vârful cerului– te ocupi insistent de materializarea intențiilor tale. Dacă timpul este trecut de amiază– o bună parte a obiectivelor și planurilor tale s- au împlinit.

3.Gardul- sunt obstacolele. Logic, cu cât mai mare ți- ai imaginat gardul, cu atât ești mai predispus să- ți maximalizezi nereușitele, dificultățile întâlnite zi de zi.

4.Metoda de a surmonta gardul și este modalitatea ta de a depăși momentele mai neplăcute din viață. Dacă tu sari gardul, îl înconjori sau cauți o portiță în gard, înseamnă că tu încerci să soluționezi problemele flexibil, fără metode drastice. Dacă ai ales metoda de a sfărâma gardul, de a- l urni din fața ta– ești o persoană directă, ești neînduplecat în luarea deciziilor în mod radical și rapid.

5.Pădurea- lumea ta lăuntrică. Cu cât pădurea este mai luminoasă, cu atât ești mai împăcat cu tine însuți. Dacă e o pădure mixtă– ești o persoană destul de interesantă, care tinde spre acumulare de cunoștințe cât mai multe. Pădure de conifere– ești rațional și calculat, ești ferm pe poziții și știi concret ce- ți datorează viața, ești o persoană de toată încrederea.

6.Cheia- fericirea ta. Cu cât cheia este mai mică, cu atât mai mult pentru tine înseamnă echilibrul sufletesc, fericirea, armonia cu partenerul de viață. Logic, dacă cheia e mai mare, înseamnă că pentru tine au o valoare sporită lucrurile materiale. Dacă cheia e frumoasă, înseamnă că frumusețea estetică are un rol important pentru tine.Dacă ai luat cheia cu tine– tu nu ratezi șansa ta pe drumul vieții. Dacă ai lăsat cheia în drum sau ai agățat- o de un copac– ești o fire care deseori nu observi șansa și o lași altora să se bucure de ea.

7.Lacul- sentimentele voastre, întruchiparea persoanei iubite. Lac adânc– sentimente adânci în sufletul tău. Lac liniștit-tu și persoana iubită sunteți persoane echilibrate. Dacă ai văzut un râu rapid, izvor, cascadă- ești o fire pasională. Pentru tine fiecare zi este o vâltoare de sentimente, ai nevoie permanentă de atenție și de prezența persoanei dragi.

8.Dacă te așezi alături, pe mal- ești foarte mulțumit(ă) doar de prezența persoanei iubite, dacă te scufunzi în apă, înnoți- te diluezi în partenerul tău, pentru tine gesturile de atenție din partea lui(ei) sunt extrem de importante, precum și cuvintele dulci. Casa + bărbatul(femeia) visurilor tale – predispoziția către ispită, nivelul tău de a te aventura într- o relație.

9.Drumul după casă- viața ta în continuare. Dacă obstacolele au rămas- tu nu înveți din lecțiile vieții.

10.Soarele ne indică în ce măsură vei reujși să- ți realizezi proiectele tale de viitor.

Nu te opri niciodată și cunoaște- te !