Testul IQ din 2 întrebări, care îți va determina nivelul tău intelectual

Renumiții psihologi Satoshi Kanazawa și Norman Li au efectuat în anul 2016 un studiu pe tema influenței densității populației asupra omului. Studiul a arătat că persoanele cu un IQ ridicat au rezultate similare la testul propus în această cercetare.

Așadar, folosind doar 2 întrebări, am hotărât să verificăm și noi cât de apropiate vor fi răspunsurile tale de cele ale persoanelor cu un IQ remarcabil. Te avertizăm, că testul este subiectiv și nu trebuie să-l percepi drept unul categoric.

1. Ai putea trăi într-un sector extra-aglomerat dintr-un megapolis?

1. Nu, nu mă simt confortabil în aglomerație permanentă.

2. Nu am probleme cu asta, mă simt bine în asemenea condiții.

2. Ai sentimente de tristețe, singurătate, discomfort, agitație dacă nu comunici permanent cu prietenii tăi?

1. Cel mai probabil, da.

2.Mai degrabă, că nu.

Rezultate:

  • Dacă ai ales în ambele cazuri raspunsul nr.1, cel mai probabil, că „indicatorul fericirii” tale individuale este la un nivel înalt.
  • Dacă în ambele cazuri ai ales răspunsul nr.2, ești posesorul unui IQ înalt.

Cercetătorii au descoperit că persoanele cu un IQ impunător se adaptează mai ușor la misiuni dificile și, respectiv, ușor s-ar muta cu traiul într-un sector foarte aglomerat al orașului. De asemenea, ei sunt în stare să se descurce foarte bine în aceste condiții și fără prieteni. Pentru ei susținerea și prezența unui ajutor permanent nu este un lucru vital.

  • Dacă ai ales variante diferite la cele 2 întrebări, atunci, se pare că ai găsit echilibrul armonios dintre fericire și inteligență.

Sursa