Ținutele „plus size” încercate pe modele zvelte și modele plinuțe. Cine arată mai bine?

Ce e mai bine? Să admiri o femeie zveltă în ținute „plus size”, ca să fii motivată să arăți la fel sau o femeie ceva mai plinuță, ca să ai o percepție adecvată despre cum vor sta hainele pe tine la momentul actual?

Ne-am pus și noi această întrebare și am hotărât să identificăm și să-ți arătăm și ție cum stau cele mai diverse ținute contemporane pe femei cu siluete diferite, astfel încât să găsim un răspuns la întrebarea care ne frământă pe toate.

Din punctul nostru de vedere această ținută se potrivește de minune ambelor siluete, datorită lungimii potrivite (exact până la nivelul pulpei) și formei libere, flotante, rezervate, care nu exercită presiune pe corp.

Un alt model care arată frumos atât în primul, cât și în al doilea caz, datorită imprimeului întunecat, care maschează volumul și materialului ușor, care echilibrează imaginea generală.

Bulinele sunt un alt prieten tradițional al femeilor din întreaga lume, indiferent de morfologie. Farmecul acestora ascunde toate nuanțele care le dau bătăi de cap femeilor, de la șolduri până la aripioare, făcându-le deosebit de atrăgătoare. Îți recomandăm să optezi pentru buline mici pe țesături întunecate, o soluție universală, indiferent de figură.

Ținută strictă pentru birou? La prima vedere da, dar volanele jucăușe ale mânecilor desființează subtil severitatea. Rochia are o lungime și o proporție corectă, siluetă semi-montată, completată cu nasturi eleganți care te fac vizual mai înaltă, indiferent dacă ești subțire sau plinuță.

Pantalonii clasici de o lungime potrivită vor sublinia formele unei figuri pronunțate și-ți vor completa lista de ținute formale, pentru birou. În ceea ce privește partea superioară, cămașa este o soluție universală, cu atât mai mult dacă e însoțită de un cardigan pentru a acoperi zona șoldurilor.

Acest tip de bluză e potrivit pentru toate figurile și pentru toate ocaziile. Un farmec aparte îl are dantela împodobită cu ajur, care arată foarte elegant și contemporan.

Iar această bluză wrap arată deosebit de armonios în combinație cu pantaloni culottes de damă. În condițiile în care bluzele albe obișnuite ți se par plictisitoare, această ținută te poate ajuta să arăți clasic și fresh în același timp.

O altă opțiune universală e costumul pentru mediul de afaceri. Vorba aia, oricine va arăta de 3 ori mai bine dacă-l îmbraci în costum.

Jerseele oversize – Nu ești obișnuită să porți galben? Încearcă. Acest cardigan minunat acoperă toate zonele „cu probleme” ale figurii plus size, dar și golurile provocate de melancolia de toamnă.

Același articol, dar mai alungit, aproape ca o tunică –  În funcție de preferințe, linia gâtului poate fi ușor coborâtă sau poate fi stabilită la nivelul firesc, ambele opțiuni vor arăta excelent. Volumul liber va acoperi cusururile , iar imprimeul va corecta subtil zona pieptului și a taliei.