Top 10 cele mai sincere scrisori de la copii

Uneori copii își împărtășesc planurile, dorințele, fricile și gândurile pe care le trăiesc. La fel cum nu pot minți, micuții încă nu cunosc convențiile de comunicare și interacțiune cu societate, tocmai din acest motiv, cuvintele sau gândurile exprimate în scris par a fi foarte serioase pentru micuți și în același timp destul de hazlii pentru adulți.

AdMe.ru a selectat o serie de top 10 cele mai originale, inginioase și hazlii scrisorele semnate de copii adresate mamei, tăticului sau doamnei învățătoare.

1. Dragă Mămică, îți mulțumesc că ești mămica mea. Dacă aș fi avut o altă mămică, aș fi lovit-o în față și te-aș căuta pe Dumneata. Cu dragoste, Brooke
1

2. Am întâlnit o nouă prietenă, Sarah, și am devenit prieteni pentru că am lovit-o în față și după mi-am cerut scuze de la ea.

2

3. Acesta este dezgustător.

preview-1200x630-99-14579593531

4. Stimată Zâna Măsăluțelor, eu mi-am pierdut un dinte pe 23 octombrie. Astăzi este 12 noiembrie. Mi-am pierdut dintele în pizza. Mi-am pierdut ambii dinți astăzi. Îmi datorezi 1 dolar, nu vreau să par rea, dar am nevoie de bani. Annisa

3

5. Sunt supărat pe tine și nu vorbesc cu tine nici astăzi și nici mâine. P.S. – toată ziua. P.S.S. – În ciuda faptelor, te iubesc.

4

6. Mamei mele îi place să bea vin.

6

7. Doamne, îți mulțumesc pentru frățiorul meu, dar eu m-am rugat pentru un cățeluș. Joyce

10

8. În atenția mamei și a lui Eric. Să nu luați prăjituri pentru că mama are un fund mare iar Eric mânăncă prea multe.

9

9. Dragă Valeria, te rog să ieși din viața mea.

8

10. Dragă Moș Crăciun, ar fi bine să-mi aduci un ponei anul acesta, că de nu, vor urma consecințele.

7