Top 10 scurtmetraje pe care le vizionezi cu sufletul la gură

Probabil nu există o producție mai dificilă de creat decât un scurtmetraj. Pentru a crea o poveste captivantă, care să prezinte o atenție sporită de la început până la final, cu toate detaliile incluse într-un timp foarte scurt de difuzat este foarte complicat.

AdMe.ru a făcut o selecție de cele mai bune 10 scurtmetraje pe care trebuie să le vizionezi.

The Butterfly Circus

1

Într-o lume a Circului, o lume dominată de drame, de oameni ce poartă în spate povești cutremurătoare, Will este o atracție pe cât de dureroasă, pe atât de râvnită de oameni fără suflet, care nu pierd ocazia să râdă și să îl batjocorească ori de câte ori îl văd. Însă lucrurile tind să se schimbe când Circul din care face parte este vizitat de domnul Mendez. Acesta îl ia sub aripa sa și îi oferă experiențe de neuitat, integrându-l în „familia” sa.

The Butterfly Circus este un film despre ambiție si despre dorința de a te ridica până și în momentele în care ești jos de tot și parcă nu mai ai putere. E un film care ne învață să supraviețuim, să tindem spre cunoaștere, perfecțiune și redescoperirea sinelui.

The Confirmation

2

Confirmarea este o comedie in care un copil de doar 8 ani pe nume Anthony, este lasat de mama sa, care merge impreuna cu nout el sot la o slujba catolica, sa petreaca ceva timp impreuna cu tatal lui. Anthony nu este deloc incantat sa isi petreaca timpul alaturi de tatal sau pe nume Walt, un alcoolist ghinionist. Cei doi incep ziua cu o serie de evenimente nefericite. Cu cat petrec mai mult timp impreuna, Walt si Anthony descopera ca intre ei este o adevarata conexiune. Acest lucru il face pe Walt sa devina un tata mai bun, iar pe Anthony sa descopere promisiunea si potentialul omului bun care va deveni.

The Piano Tuner

3

Adrien este un copil minune al pianului. Acum lucrează ca acordor de piane. Se preface că e orb ca să aibă acces la intimitatea clienților săi. Cum vede lucruri pe care n-ar trebui să le vadă, Adrien o sfârșește devenind martor al unei crime.

Spielzeugland

4

Germania anului 1942: ca să-și protejeze fiul, Marianne Meißner încearcă să îl convingă că vecinii lor evrei pleacă într-o călătorie în „Lumea jucăriilor”. Într-o dimineață, fiul ei dispare – de asemenea, și vecinii evrei.

Curfew

5

Richie se află într-un moment în care a atins pragul de jos al vieții, când primește un telefon de la sora lui, cu care pierduse de mult legătura și care îi cere să aibă grijă pentru o seară de nepoata sa de noua ani, Sophia.

Friend Request Pending

6

The Smile man

7

Signs

8

Envelope

9

The Gift

10

Învelitoarea de cadouri lucrează peste program pentru a deservi un magician, un film romantic de scurt metraj de  9 minute.