Top 7 site-uri care înving plictiseala

Uneori suntem prinși cu munca 24 din 24, iar alteori avem atât de mult timp liber încât începem să ne plictisim. Dar pentru că totuși vrei să-ți ocupi timpul cu ceva sau poate vrei să te relaxezi un pic de la activitatea de bază, atunci poți apela cu entuziasm la următoarele 7 site-uri.

AdMe.ru a selectat un top 7 site-uri interesante și vesele pentru fiecare.

wishpush.com

1

Dacă nu ați văzut niciodată o stea căzătoare, atunci acest site e potivit pentru a-ți pune o dorință. Un joc simplu și interesant. Accesează-l zilnic pentru a avea cât mai multe vise împlinite.

madebyevan.com

2

Un joc bun de relaxare și pentru calmare este acest cub plin cu apă în care ai posibilitatea să faci ce vrei cu el, să te joci cu legea gravitației, să faci valuri și să folosești mouse pe orice axă și direcție vrei.

turnyournameintoaface.com

3

Un mod interesant de a afla ce față are numele tău.

mrdoob.com

4

Un joc primitiv dar care te ține conectat pentru câteva minute este și acest joc cu mingile.

rainycafe.com

5

Un mod de relaxare ce combină două sunete, sunetul atmosferei din cafenela și sunetul ploii, ambele cu un volum reglabil, perfecte pentru a-ți crea o poveste și a medita cîteva minute.

29a.ch/sandbox/2011/neonflames

6

8 culori care își dau posibilitatea să pictezi cu neon, imaginile finale te vor surprinde plăcut, de altfel ai posibilitatea să salvezi desenele create.

thisissand.com

7

Un site simplu și creativ care îți oferă posibilitatea să desenezi cu nisip. Dispui de o gamă variată de culori, astfel de tot ce ai nevoie e un pic de inspirație.