Trend online sau prostie în grup?

Cuvântul anului 2013 corepsunde cu fenomenul carea a acăpărat internetul peste noapte și anume pozele Selfie. Pentru necunoscători, selfie înseamnă o poză cu tine postată pe rețelele de socializare.

4

Dar Selfie nu mai e în vogă, pentru că în trend au apărut alte poze care au devenit virale pe rețelele de socializare și sunt foarte populare printe tineri și printre internauți care au foarte mult timp liber.

AdMe.ru a colectat o serie din aceste trenduri pentru a le expune opiniei publicului larg în legătură cu aceste fenomenen și impactul lor asupra noii generații.

Omul pisică (catman)

Pisicile și Batman sunt două surse inepuizabile de memo-uri și poze funny, iar combinația lor este una fără precedent.

5

A fost destul doar un simplu utilizator să posteze pe reddit o poză cu pisică pe cap urmată de un comentariu inspirat din filmul Batman: Eu sunt pedeapsa! Eu sunt noaptea! Eu sunt…. Catman!

7

În mai puțin de o săptămână poza a devenit un fenomen, unde toți utilizatori postau poze cu o pisică pe cap urmate de diverse comentarii hazlii în stilul Catman.

6

Călcatul hainelor extremal (Extreme ironing)

Procedura e simplă, iei cu tine o haină șifonată, o masă de călcat și un fier de călcat, apoi cauți un loc sau o poziție extremală pentru a călca rufele, asta e partea periculoasă, după care faci o poză, o postezi și astfel faci parte din grupul fenomen online Exteme ironing.

8

Cine a zis că nu poți să calci hainele în trei la trei km altitudine

10

Călcatul hainelor presupune mult efort și concentrare, de acea cauți un loc mai liniștit

11

Pentru cei care ard hainele tot timpul le propunem următorul mod de a călca rufele

12

Câini în colanți

Un fenomen ciudat inventat de chinezi, pentru că cineva s-a gândit că poate i-ar sta bine câinelui în colanți, s-a gândit să-i facă și o poză, iar apoi să o posteze. Nu a trecut mult timp până au apărut și alte poze care au împărtășit intenția.

13

Proprietarii patrupezilor au postat pozele mai întâi pe site-ul Weibo

15

Unii câini au fost chiar și încălțați în papuci, pantofi sau UGG

14

Deși arată incomod pe aceste animale domestice, totuși câinii nu par a fi deranjați de noile accesorii

16

 

Quidditch

Quidditch e un fenomen care înseamnă un joc inventat preluat din seria filmelor Harry Potter.

17

Fenomenul constă în imortalizarea momentului suspendat în aer cu o mătură între picioare. Acest fenomen a devenit popular și înte garnizoanele din armata rusă.

18