Tunsori de sezon: idei pentru păr scurt, mediu și lung

O coafură nouă este modalitatea perfectă de a-ți schimba aspectul fără a recurge la măsuri drastice. Însă nu trebuie să alegi o anumită runsoare doar pentru că e la modă. Acordă atenție tipului feței, schimbărilor de vârstă, stilului, stării și chiar siluetei tale. în acest caz, transformarea va avea cu adevărat succes.

În acest sezon, avem o varietate largă de idei de coafuri pentru orice lungime de păr. Vezi care tunsoare e potrivită pentru tine:

1. Tunsori pentru păr scurt

Atrage atenția la bobul scurt și înalt care pune în valoare gâtul. În acest caz, firele de păr trebuie să fie ușor dezordonate și vânturatice. Neglijența este binevenită, pentru că arată natural.

Dacă preferi opțiuni ultra-scurte, caută tunsori de… băieți. De exemplu, un ”arici” elegant, cu culori strălucitoare, cu siguranță nu va trece neobservat.

Poți încerca și alte modele, incluzând un breton.

Dacă astfel de coafuri radicale nu sunt pentru tine, merită să încerci pixie mai lung. Aici poți experimenta stiluri, texturi și culoril diferite.

Astfel, aspectul tău devine mai fermecător și mai încrezător.

2. Tunsori pentru păr mediu

Și din nou începem cu un bob-clasic, care nu se demodează niciodată și este potrivit pentru orice lungime a părului.

 

Cascada pentru părul mediu este un alt hit al sezonului. Coroana este bine scurtată, poate fi completată cu asimetrii sau porțiuni rase. Tunsorile în cascadă foarte originale vor înfrumuseța femeile de orice vârstă.

Poți alege atât variante cu fire scurte în față, cât și alungite. Totul depinde de forma feței tale. Șuvițele ușoare, gradarea, stilul volumetric, undele – sunt idei îndrăznețe care îți vor condimenta look-ul.

Completează-ți aspectul cu breton: ”rupt”, semicerc, diagonală. Principalul lucru este să alegi o formă care să se potrivească perfect feței tale.

Părul mediu este suficient de scurt, încât să îl aranjezi ușor dimineața; și suficient de lung încât să te simți feminină.

3. Tunsori pentru păr lung

Aici, cu siguranță, sunt opțiuni de tot felul, de exemplu, o cascadă. Coafurile voluminoase de acest tip sunt ușor de aranjat, mai ales după spălare, cu un pieptene.

Dar poți, de asemenea, să faci niște bucle delicate sau să Îndrepți firele rebele pentru a face aspectul mai elegant.

Părul lung necesită, deseori, mai multă îngrijire și responsabilitate, însă efortul chiar merită.

Și cu părul lung se asortează orice tip de breton!

Amintește-ți că stiliștii nu recomandă să îți lași părul să crească prea lung. Toate trebuie să aibă o măsură.

Atunci când alegi o tunsoare, asigură-te că iei în considerare forma feței tale și stilul individual, acest lucru te va ajuta să eviți greșelile în transformare.