Twitter dezvăluie secretele fotografiilor frumoase: le poți face chiar și tu

Recent, utilizatorii de Twitter, care nu își pot imagina viața fără fotografii, și-au împărtășit experiențele. Fotografi profesioniști și amatori au arătat cum au fost create cele mai bune instantanee ale lor. Colecția de mai jos conține zece dintre cele mai bune exemple.

Mulți oameni cred că fotografiile uimitoare răsar prin magie. Și, uneori, în această capcană cad chiar și fotografii începători.

Ideea conform căreia procesul trebuie să fie perfect de la început până la sfârșit nu este doar un joc la nervi, ci îți poate strica toată sesiunea foto.

Dar adevărul este că o fotografie absolut impresionantă se poaterealiza chiar și în cele mai simple și neașteptate locuri.

Pentru a demonstra acest lucru, artiștii de pe Twitter au lansat o nouă tendință în care au arătat unde și în ce condiții au fost făcute fotografiile lor cool. Unele locații te pot surprinde destul de mult.

Sarcina principală pentru un artist începător este să învețe să vadă frumusețea oriunde se află. Dar această abilitate vine doar cu experiența.

Poți încerca să-ți improvizezi un loc de fotografiere cu ajutorul unor idei gata făcute pe care utilizatorii rețelei sociale le-au împărtășit cu drag.

Se pare că nu trebuie să mergi la studio și să setezi ISO-ul perfect timp de 20 de minute pentru a face o fotografie de amploare.

Uneori razele jucăușe ale soarelui pot participa la crearea unei adevărate opere de artă.

Și da, chiar și atunci când este realizat cadrul, la început poate să nu îți placă. Atunci trebuie să-ți amintești de Photoshop și alte programe de editare. Elimină detaliile inutile, corectează culorile și iată o nouă postare pentru „Instagram” pe care toată lumea o va admira!

Sau poate cineva are deja propriile lifehack-uri despre cum să creezi o fotografie superbă din mijloace improvizate? Împărtășește-le imediat pe Twitter cu descrierea The Setup / The Shot.