15 cadre din culise: Ce se ascunde în spatele celor mai apreciate postări de pe Instagram?

Rețele sociale au devenit o componentă foarte organică, firească, indisolubilă de viața fiecăruia din noi. Adulții petrec ore în șir pe Facebook, adolescenții s-au lăsat seduși de lumea dinamică a Tik Tok-ului, iubitorii de atenție își consumă timpul pe Instagram, toată lumea folosește WhatsApp și unii dinozauri încă mai intră pe Twitter. De câte ori s-a întâmplat să vezi o fotografie pe Instagram și să-ți pui întrebarea, cum smecherii ăștia au surprins acest lucru? Sau, care e secretul unei poze atât de inspirate? Sau mai rău, de ce eu nu arăt atât de bine în poze? Păi, astăzi, îți explicăm noi de ce!

Secretul imaginilor suculente, vii și originale de pe Social Media rezidă în perseverență, răbdare și într-un joc subtil cu iluziile, nici vorbă de renumiții câini cu colaci în coadă din folclorul românesc.

Hai să vedem împreună cât de nostim și absurd arată realitatea din spatele micilor ecrane!

Acest tânăr e exact ca românul care pleacă la muncă în occident, dar publică poze din „mult așteptata vacanță la plajă”.

Versetul 1 din Sfânta Scriptură a Instagramului: În realitate poți să fii tu însuți oricât îți dorești, dar pe Instagram trebuie să arăți impecabil.

Ce e mai valoros? Iluminarea perfectă sau integritatea retinei?

Tot ce trebuie să știi despre fotografiile realizate în studiou.

Adevărul dureros din spatele cadrelor luxuriante.

Unii oameni sunt gata de orice pentru a reproduce cele mai bune scene din filmele pe care le-au îndrăgit. (În imagine – reproducere a celebrei scene în petale de trandafiri, din filmul „American Beauty”.)

Pentru că e stupid să aștepți răsăritul. Trebuie să te trezești dimineața devreme, e frig, mai și soarele care te bate la ochi.

Tot de ce ai nevoie sunt câteva lumini poziționate inteligent și câteva ore de muncă în Photoshop.

Reuniune cu natura în toate frumusețea ei.

Sărbătoarea e în toi!

Realitatea nu este atât de roz.

Dar tu de ce sacrificii ești în stare pentru a-ți face iubita mai fericită?

Pentru că dragostea e pe primul loc, sau totuși Instagram-ul?

Ce nu faci pentru a potrivi unghiul perfect.

Prietenul la nevoie se cunoaște.