Vei arăta mai tânără cu 10 ani datorită acestor sfaturi!

Privind în oglindă, observăm schimbările ce țin de aspectul nostru fizic. Astfel, înțelegem că rutina de machiaj trebuie schimbată, iar coafura necesită o nouă aranjare.

Într-adevăr, ne schimbăm odată cu vârsta. Din acest motiv, este important să facem modificări în aspectul nostru astfel, încât să ascundem unele imperfecțiuni și să accentuăm avantajele. Să încercăm să punem în aplicare câteva sfaturi simple pentru a întineri în ochii celorlalți!

Machiajul și coafura


Punem în practică următoarele sfaturi. În fotografii sunt reprezentate Olga (40 de ani) și Iulia (33 de ani)

Ales corespunzător, fondul de ten va acoperi cu ușurință zonele neuniforme și petele de pe față.

Sprâncenele trebuie să le conturăm astfel, încât să nu fie prea accentuate. Acest truc elimină vizual riscul de a avea o față încruntată. Machiajul grafic arată de modă veche. Cel mai potrivit ar fi să oferiți sprâncenelor un efect natural.

 

 

 

 

Linia de eyeliner este recomandat să o desenăm în sus. În cazul în care linia obține o formă nedorită, aceasta va conferi o privire tristă sau obosită.

Cu trecerea timpului, buzele își pierd din colagenul natural. Astfel, trebuie aplicată o tehnică de machiaj care să atenueze aceste semne. Conturarea evidențiată a buzelor accentuează ridurile și reduce din volum. O greșeală frecventă este utilizarea unui ruj mat, care usucă buzele și creează un aspect de îmbătrânire.

La capitolul păr, nu ar trebui să exagerezi cu dorința de a avea un volum cât mai mare. Optează pentru un aspect cât mai natural atunci când îți alegi coafura.

Atunci când decizi să îți vopsești părul, alege nuanța în funcție de culoarea pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, tenul devine mai pal, iar o nuanță a părului nepotrivită poate accentua aceste defecte.

De asemenea, odată cu înaintarea în vârstă, merită să renunțați la aplicarea unei cantități mari de pudră pentru obraji. Acest efect creează vizual un aspect îmbătrânit feței.

Referitor la sprâncene, în cazul în care sunt rare și deschise la culoare, acest lucru nu va avantaja aspectul dumneavoastră. Un sfat ar fi să alegeți o culoare cât mai aproape de nuanța naturală a firului de păr și să retușați micile defecte cu ajutorul unui contur reușit.

Cu ajutorul machiajului clasic, încercați să accentuați colțul exterior al pleoapei printr-o trecere ușoară a culorilor. Aplicați umbrele de la cele mai deschise la cele mai întunecate.

Conturarea buzelor și rujul închis la culoare adaugă ani în plus. Trebuie să aplicați un primer înainte de a vopsi buzele cu ruj. Astfel, orice nuanță și textură vor arăta perfect!

Pentru a obține un efect de întinerire, creați un machiaj natural și aranjați-vă părul în valuri.

Realizăm schimbarea de look a Olgăi în felul următor:

Folosim un primer pe bază lichidă și alegem o formă corectă pentru sprâncene, nici subțire și nici groasă

Aplicăm fardurile pentru ochi, creionul, apoi le retușăm. Este bine să aplicați culorile naturale bej pentru pleoape

Înlocuim rujurile care au o consistență groasă pe un luci de buze sau un balsam

Este indicat să folosiți farduri de obraz cu o textură cremoasă.
Părul nu trebuie să fie pufos, dar să nu aibă un aspect neîngrijit:

Pentru păr vom utiliza protecție termică și vom aplica lac fixativ pentru un efect mai rezistent

Efectul de întinerire este vizibil!

Obținem schimbarea de look a Iuliei astfel:

Folosim fond de ten. Hidratarea feței îi va conferi o strălucire naturală

Aplicăm pudră pe zona T a feței, iar corectorul te va salva de cearcănele sau pungile de sub ochi. Nu uităm să vopsim sprâncenele, chiar dacă arată perfect și nemachiate.

Cu ajutorul machiajului, ridicați colțul pleoapei. Folosiți fard de culoare roz cu o textură cremoasă.
Alegeți rujul care are culoarea potrivită:

O aranjare ușoară și asimetrică sunt binevenite când este vorba despre coafuri!

Și aici schimbările sunt vizibile!

Puneți în aplicare sfaturile de mai sus și veți obține un aspect mai tânăr cu cel puțin 10 ani!