Vezi ce zic degetele tale despre personalitatea ta!!!

Probabil cel mai simplu test de personalitate este și următorul test. Tot ce trebuie să faci este să pui mână stângă pe un loc plat și să-ți observi diferența de lungime dintre degetul inelar șți arătător.

1

Acest test scoate în evidență trei ripuri de personalitate, după cum urmează:

A) Șarmanții – Cei care au degetul mijlociu mai lung decât arătătorul sunt persoane șarmante, de multe ori irezistibile. Au darul vorbirii și îți pot argumenta atât de bine toate părerile încât este greu sa îi refuzi. Se descurcă excelent în orice situație și au o abordare agresivă, dar care dă rezultate atunci când au de rezolvat o problemă. În ciuda aparențelor, aceste persoane au și o latură mai sensibilă și pot fi plini de compasiune uneori. Mulți aleg să fie oameni de știință, ingineri, soldați sau orice altă profesie care le stimulează intelectul.

B) Încrezătorii – Cei care au inelarul mai scurt decât arătătorul sunt persoane cu multă încredere în sine. Preferă munca individuală și se simt mai bine când pot să lucreze în izolare, deoarece așa ating maximul de eficiență. Sunt orientați spre obținerea rezultatelor și urăsc să fie întrerupți sau deranjați la locul de muncă, dar asta nu înseamnă neapărat că sunt introvertiti. Apreciază de multe ori ceea ce au, dar își doresc mereu mai mult atât de la ei insisi, cât și de la cei din jur.

C) Pacifiștii – Persoanele care au inelarul și aratatorul de aceeași lungime sunt organizate și preferă să se înțeleagă bine cu toată lumea, evitând cu orice preț conflictele. Sunt loiali și tandri în relații, însă au o latură impulsiva și pot reacționa tranșant dacă sunt nedreptățiți.