Vrei să placi oamenilor? Schimbă- ți comportamentul !

Unii oameni, în pofida faptului că nu au bani mulți, relații sau un aspect formidabil, totdeauna radiază energie și încredere în sine. Ei sunt sufletul oricărei companii. Și anume la așa oameni ne adresăm după un sfat, ajutor, sprijin. Ce îi face atât de atractivi?

Încrederea în sine e arma lor, ei nu au nevoie să demonstreze ceva și cuiva.  Ei respectă și urmează anumite reguli de comportament, care prind bine oricui pentru a deveni o persoană – magnet. 

1.Aceste persoane au o atitudine respectuoasă față de oricine.

Oamenii cu adevărat atractivi emoțional înțeleg că ei nu sunt superiori altora și dau respectul cuvenit tuturor, pentru a primi în schimb respect.

2.Aceste persoane urmează ” legea de platină”.

Legea de aur: cinste dai- cinste iei. Legea de platină: poartă- te cu oamenii așa, cum ei vor să se comporte cu ei. Vrei să placi oamenilor? Schimbă- ți comportamentul, ca tuturor să le fie confortabil.

3.Aceste persoane nu iubesc vorbe deșarte în vânt

4. Aceste persoane se concentrează pe oameni și nu pe altceva.

Astfel de persoane se interesează de oameni și nu risipesc timpul doar pentru sine. Acordă atenție interlocutorului, concentrează- te pe discuție, adresează întrebări.

5.Aceste persoane nu insistă să placă oamenilor.

6.Aceste persoane văd diferența dintre părere și fapt.

Ei permanent sunt sub autocontrol în timpul contradicțiilor. Ei nu se tem să- și expună opinia și respectă opinia altora.

7.Aceste persoane sunt adevărate.

Ei sunt așa cum sunt. Toți sunt atrași de oameni sinceri. Nimeni nu iubește falsul și falșii.

8.Aceste persoane sunt sincere.

9.Aceste persoane zâmbesc.

10.Aceste persoane se străduie să arate bine (nu exagerează și nu fac fanatism din asta).

11.Aceste persoane iubesc viața.

Ei niciodată nu se plictisesc. Viața este o provocare pentru ei, iar ceilalți oameni sunt și ei incluși în viața lor și în preocupările lor. Problemele ei le privesc ca greutăți temporare. Ei au încredere în ziua de mâine și surmontează cu asta și munții .